28 / 03 / 2024

dap nişantaşı satışa çıktı mı

dap nişantaşı satışa çıktı mı

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Emlakta Nostalji: Nişantaşı'nda 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış!

İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Nişantaşı'nda 1941 yılında 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış...

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu! Bu rakam dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu. İşte o rakam...

A101'de Michael Kors çanta ve saatler satışa çıktı! Değeri asgari ücretten fazla!

A101 lüks yattan sonra dünyaca ünlü marka çanta ve saatleri aktüel ürünler kataloğunda paylaştı. Satışa sunulan ürünlerin fiyatı asgari ücretten fazla. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Nişantaşı Koru satışta! 

DAP Yapı'nın sağlık ev konseptiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru Projesi satışa çıktı. Proje içerisinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

dap nişantaşı satışa çıktı mı Haberi

dap nişantaşı satışa çıktı mı

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen DAP Yapı Ormanköy projesi bugün satış ofisinde gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz hayata geçirecekleri yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkemizde çok iyi yönetildiğini söyleyen Ziya Yılmaz, yeni projelere hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

DAP Nişantaşı yıl sonunda başlıyor

2016 yılından bu yana gündemde olan Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında yükselecek olan DAP Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor. Yapı ruhsatı alınan projenin ihalesini Mart 2018'de DAP Yapı kazanmıştı.

Marmara Üniversitesi’nin Nişantaşı Kampüsü’nün yer aldığı arazi 2017’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) adına tescil edilmişti. Marmara Üniversitesi’nin iletişim ve diş hekimliği fakültelerinin bulunduğu Nişantaşı Kampüsü arazisine Emlak Konut tarafından arsa satışı karşılığı gelir...