26 / 04 / 2024

DAP taşdelen projesi

DAP taşdelen projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geçtiğimiz Mart ayında ihale edilen Çekmeköy Taşdelen arsasını DAP Yapı kazanmıştı. Dev projede imzalar atıldı...

Dap Ataşehir projesi nerede? Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022!

Dap Ataşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Dap Ataşehir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 

Çekmeköy Taşdelen imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Taşdelen Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Taşdelen Reverans Rezidans fiyat listesi!

İstanbul'un Çekmeköy bölgesi Taşdelen mevkiinde yapımına başlanan Reverans Rezidans projesinde satışlar başladı. İşte Taşdelen Reverans Rezidans fiyat listesi...

Taşdelen Reverans Rezidans satılık!

Reverans A.Ş. tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Rezidans Taşdelen projesinde satış süreci başladı.

Reverans Rezidans Taşdelen satışta! Yeni proje!

Reverans A.Ş. imzasıyla Çekmeköy'de hayata geçirilen Reverans Rezidans Taşdelen projesinde satışlar başladı.

Hamza Taşdelen'den İstanbul depremi açıklaması!

AFAD Başkanvekili Taşdelen, "Afet öncesinde risk azaltma, afet olduğunda müdahale çalışmaları yapan, sonrasında ise vatandaş güvenli bir yere kavuşuncaya kadar iyileştirme süreçlerini takip eden bir kurumuz" diye konuştu.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesinde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

DAP taşdelen projesi Haberi

DAP taşdelen projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından 23 Mart 2018 Cuma günü 1. oturumu, 29 Mart 2018 Perşembe günü 2. oturumu yapılan İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Yapı proje için imzatı attı.

DAP Çekmeköy projesi 155 bin 56 metrekare arsa, 87 bin 509 metrekare inşaat alanına sahip. Karma konseptli olarak tasarlanan projede ticari üniteler, konutlar, eğitim tesisi, sosyal ve kültürel tesis ile park alanı yer alacak. Yeni proje kapsamında inşa edilecek binaların kat yüksekliği en fazla zemin+5 kat olacak.

DAP Yapı, Çekmeköy projesi için  1 milyar 111 milyon 100 bin TL teklif vermişti. Bu bedelin 355 milyon 552 bin TL'lik kısmı Emlak Konut GYO'ya ödenecek.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ihaleyi...