25 / 04 / 2024

Dap Vadisi

Dap Vadisi

Teslimlerin Haziran 2013 tarihinde gerçekleşeceği Home Life projesinde daireler 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Home Life Sitesi'nde teslimler Temmuz'da başlayacak! 101 bin liraya 70 metrekare!

Home Life projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 101 bin liradan başlangıç gösteriyor. Teslimler Temmuz'da yapılacak

Home Life Evleri'nde 144 bin liraya 80 metrekare! Peşinde yüzde 5 indirim!

Home Life Evleri projesinde yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Proje kapsamında yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor

Home Life Pendik Evleri'nde 101 bin liraya! Haziran'da teslim!

Home Life projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 101 bin liradan başlıyor. Projedeki konutların Haziran'da teslim edilmesi planlanıyor

Home Life Kurtköy'de 95 bin TL'ye!

Toplam 106 konuttan meydana gelen HomeLife Konutları projesindeki minimum ev fiyatı 95 bin lira olarak belirlendi. Projede daireler Haziran 2012'de sahiplerine teslim edilecek

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Haberi

Dap Vadisi

9 katlı 2 blok halinde yükselen Home Life'ta 1+1, 2+1 daire tipleri yer alıyor. 1,600 metrekare ticari alanın da bulunduğu projede satışlar devam ediyor.



İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Home Life Evleri, C blokta 44 adet 1+1, 9 adet 2+1, D blokta 44 adet 1+1, 9 adet 2+1 olmak üzere toplam 160 konuttan meydana geliyor. Projenin yüzde 85'i yeşil alan için ayrıldı.


Home Grop imzasıyla hayata geçirilen Home Life Konutları'nda dairelerin alanları 70 metrekare 1+1, 90 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. Proje, 11 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Kurtköy Home Life'ın sosyal alanları arasında;  24 saat güvenlik, dinlenme alanları, yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu alanları, oyun parkı, misafir için park, oyun parkı, misafir parkı, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve futbol sahası...