20 / 04 / 2024

dap validebağ kampanya

dap validebağ kampanya

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçirilen DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Dap yeni yıl kampanyası 2019!

Dap yeni yıl kampanyası 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden 0 faizle konut sahibi olmak mümkün.

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

Dap Yapı konutta yüzde 20 indirim kampanyasını destekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen tüm saygın markalarının çatı dernekleri olan KONUTDER, GYODER ve INDER’in açıkladığı kampanya’ya ilişkin DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz açıklamalarda bulundu. 

Validebağ Konakları fiyat bilgisi!

Validebağ Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut güvencesiyle Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede 368 daire ve ticari birim bulunuyor. 

Validebağ Konakları'nda vade farksız senetle satış!

17 bin 237 metrekare alanda 5 katlı 11 blok halinde Dap Yapı imzası ile yükselen Validebağ Konakları'nda vade farksız senetle satış yapılabiliyor..

Validebağ Konakları fiyat!

Validebağ Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde yükseliyor. 

Validebağ Konakları ödeme planı!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

dap validebağ kampanya Haberi

dap validebağ kampanya

Markalı konut sektörünün lider markaları arasında yer alan  DAP Yapı, 2019 yılını önemli bir fırsat kampanyası ile uğurluyor. Doğru Alanda Projeler sloganıyla bugüne kadar onbinlerce vatandaşı konut sahibi yapan DAP Yapı’nın, konut sahibi olmak isteyenler için başlattığı özel kampanyayla sene sonunda bitecek yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim sağlanıyor. Böylece; liste fiyatı 2.000.000 TL olan bir konuta yüzde 18 KDV yerine yüzde 8 KDV ödeyerek 169 bin 491 TL kazanırken, kampanya kapsamında ek yüzde 10 indirimle (183.051TL) birlikte toplam kazancınız 352 bin 542 TL’ye çıkıyor. 2.000.000 TL’lik konutu 1.647.458 TL’ye alma imkanı sağlayan yeni kampanya konut hayali kuranlar için son iki senedir getiri potansiyeli yüksek proje ödüllü Validebağ Konakları’nda geçerli olacak.

Validebağ Korusu’na yürüme mesafesinde bulunan ve Boğaz’a komşu proje,...