28 / 03 / 2024

DAP Validebağ Konakları fiyat

DAP Validebağ Konakları fiyat

Validebağ Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut güvencesiyle Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede 368 daire ve ticari birim bulunuyor. 

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün!

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün.. Faiz kampanyası bugün sona eren Validebağ Konakları'nda satışlar devam ediyor. 

Validebağ Konakları detaylı fiyat listesi!

Validebağ Konakları detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 5’şer katlı toplam 319 konaktan oluşan proje Validebağ Korusuna, tarihi Adile Sultan Kasrına komşu konumuyla dikkat çekiyor. 

DAP Validebağ Konakları'nın yüzde 55'i satıldı!

DAP Yapı'nın Anadolu Yakası'mn en değerli doğal alanı Validebağ Korusu'nun yanı başında inşa ettiği Validebağ Konakları'nın yüzde 55'i satıldı.

Validebağ Konakları Altunizade ödeme kampanyası!

Validebağ Konakları Altunizade ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle 50 ay taksit fırsatı sunuluyor...

Altunizade Validebağ Konakları ödeme planı!

Altunizade Validebağ Konakları ödeme planı kapsamında 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Validebağ Konakları projesinde metrekare fiyatı 11 bin TL'den başlıyor...

DAP Validebağ Konakları ön satış fiyatları!

DAP Yapı'nın ön satışlarına başladığı DAP Validebağ Konakları'nda satılık daire fiyatları 598 bin TL'den başlıyor..

DAP Validebağ Konakları satışta!

Dap Yapı İstanbul Validebağ’daki projesini erken satışa sundu. Satış ofisi kurulmayan projede evler çadırda satılacak.

Validebağ Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Validebağ Konakları) kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Validebağ Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Validebağ Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Validebağ Konakları projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Validebağ Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Validebağ Konakları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

DAP Validebağ Konakları fiyat Haberi

DAP Validebağ Konakları fiyat

Validebağ Konakları 5 katlı 11 bloktan meydana geliyor. 17 bin 237 metrekare alana sahip projede 1+0 ile 6+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor. 

Validebağ Konakları projesinde daire alanları 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde inşa edilen projede teslimlerin 36 ayda yapılması öngörülüyor. 

Validebağ Konakları fiyat bilgisi!

Fiyatların metrekare bazında 12 bin 500 TL'den başladığı Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. 60 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede taksitler 8 bin TL'den başlıyor. 

Senetle satışların yapıldığı Validebağ Konakları'nda otopark, sauna, spor alanı, yüzme havuzu, fitness alanı mevcut. 
 


 

Validebağ Konakları iletişim
Tel: 444 93 27
Web: http://validebagkonaklari.com
Ezgi...