19 / 04 / 2024

Dap Yapı İstmarina

Dap Yapı İstmarina

Toplam 1.423 daire ve 100 ticari birimden meydana gelen İstmarina projesinde fiyatlar 816 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelere ise yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte Dap Yapı İstmarina ödeme seçenekleri...

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

DAP Yapı İstMarina’nın AVM etabı lanse edildi!

DAP Yapı ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının lansmanı yapıldı.

İstmarina'nın özel eğitim tesisi yeniden ihaleye çıkıyor!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzası taşıyan İstmarina projesinin özel eğitim tesisi 18 Aralık 2015 tarihinde açık artırma usulü ile KDV hariç 40 milyon 760 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılıyor.

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

İstmarina'nın ticari ofisleri için ön talep süreci başladı!

Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemini başlatıldı.

DAP Yapı'dan ev alana Cote D'Azur'e tatili kampanyası!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alanlar Cote D'Azur'e seyahati kazanabiliyor.

Dap Yapı İstMarina'da bahar kampanyası devam ediyor!

DAP Yapı'nın, Kartal'da hayata geçirdiği Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina'nın sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyasına imza atıyor.

İstmarina'da banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı!

DAP Yapı'nın İstMarina projesinin sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyası başladı.Kampanyaya göre, peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor.

Ziya Yılmaz: İstMarina'nın değeri 7-8 yıl içerisinde artacak!

Dap Yapı'nın İstanbul Kartal'da inşa ettiği İstMarina projesinde konut alıcıları için yeni bir kampanya başlatıldı. Sahilde inşaasına devam edilen projede faizin tamamını DAP Yapı tarafından ödeniyor.

İstMarina'da sıfır faizlik bahar kampanyası!

DAP Yapı,Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina için bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız O faizle, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma imkanı veriyor.

Dap Yapı İstanbul'a 700 milyon liralık bütçe ayırdı!

İstanbul’a bu yıl 700 milyon lira yatırım yapacak olan Dap Yapı Kartal’a geniş teraslarıyla ünlenecek yeşil bir proje inşa edecek. Dap Yapı İstanbul’daki üç projeye toplam 700 milyon liralık bütçe ayırdı.

DAP Yapı Avrupa'dan 15 ödülle döndü!

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden birincilikle döndü. DAP Yapı, İstmarina projesi ile gayrimenkulün dünya kupasını kaldırdı.

Dap Yapı İstmarina Kartal telefon!

Dap Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen İstmarina Konutları 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. Dap Yapı İstmarina Kartal telefon numarası haberimizde bulunuyor.

Kartal İstmarina satış ofisi iletişim!

Kartal İstmarina satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstmarina Evleri projesinde yer alan dairelerin alanları 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Kartal İstmarina Rezidans projesi "Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

DAP Yapı İstmarina fiyatlar 2017!

Toplam 1.611 birimden meydana gelen İstmarina Evleri 5 blok şeklinde yükseliyor. İstmarina Evleri'nde 3 bin 650 bin TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İşte DAP Yapı İstmarina fiyatlar 2017...

Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat!

Toplam 1.611 birimden Dap Yapı İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat kampanyası başladı.

Dap Yapı Şimdi Al 2019'da Öde kampanyasına katıldı!

Dap Yapı, teslime hazır İstmarina projesiyle ödemelerin 2019’a ertelendiği kampanyaya katıldı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, dairelerin kira getirisiyle banka kredi taksitlerinin yarısının ödenebileceğini söyledi

Dap Yapı İstmarina ödeme seçenekleri!

Toplam 1.423 daire ve 100 ticari birimden meydana gelen İstmarina projesinde fiyatlar 816 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelere ise yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte Dap Yapı İstmarina ödeme seçenekleri...

Dap Yapı İstmarina daire fiyatları 2017!

Dap Yapı İstmarina daire fiyatları 816 bin TL'den başlıyor. İstmarina Kartal'da teslimler bu yıl sonu yapılıyor...

Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahilinde yükselen Dap Yapı İstmarina projesinde 1.423 daire ve 100 ticari birim bulunuyor.İşte Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri..

DAP Yapı İstmarina ödeme kampanyası!

Aralık 2017'de anahtar teslimlerin gerçekleşeceği DAP Yapı İstmarina Kartal projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 8 bin TL'den başlıyor. DAP Yapı İstmarina ödeme kampanyası...

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

Dap Yapı İstmarina projesi fiyat!

Dap Yapı İstmarina projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

İstmarina Dap Yapı Mayıs 2016 kampanyası!

İstmarina Dap Yapı Mayıs 2016 kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat imkanı sunuluyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde teslimler 2017 sonunda başlıyor...

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları!

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Mayıs ayına özel yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı İstmarina projesinde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

Dap Yapı İstmarina Haberi

Dap Yapı İstmarina


Peşin ödemelere ise yüzde 10 indirim sağlanan Dap Yapı İstmarina projesi 1.423 daire ve 100 ticari birimden meydana geliyor. DAP Yapı imzası taşıyan Dap Yapı İstmarina projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yükseliyor.


Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği İstmarina Evleri'nde 1+0'dan 5+1'e kadar konut seçeneklerine yer verilirken,  1+1 ve 2+1 dairelerin satış süreci devam ediyor. 



Dap Yapı İstmarina fiyatları 20171+1 daire fiyatları816 bin TL'den başlıyor