27 / 04 / 2024

dap yapı kampanya

dap yapı kampanya

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

DAP Yapı 6 projesiyle konut kampanyasına destek verdi!

Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek verdi. 

Dap Yapı konutta yüzde 20 indirim kampanyasını destekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen tüm saygın markalarının çatı dernekleri olan KONUTDER, GYODER ve INDER’in açıkladığı kampanya’ya ilişkin DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz açıklamalarda bulundu. 

Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe hareketliliği sürdürmek için şimdi de çadır indirimleri başladı. Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası ile daire sahibi olabilmek çok kolay.

DAP Yapı sonbahar kampanyası başladı!

Dap Yapı sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, peşin ödemelerde indirim ve düşük faiz oranını sunmasının yanı sıra bazı projelerinde ilk 5 ay kira bedelini karşılıyor

Dap Yapı'dan kaçırılmayacak kampanya!

DAP Yapı, orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan ve şehre katma değer sağlayan projeleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Firmalar konut satışlarını artırmak için Ramazan kampanyasına yöneldi!

Durgun geçen yaz sezonunda satışları artırmak isteyen markalı konut üreticileri ramazana özel kampanyalar başlattı. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçeneği sunan inşaat firmaları hatırı sayılır indirim de yapıyor.

DAP Yapı'dan 12 ay taksit!

DAPYapı'nın yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 home-ofis yer alıyor. Kampanyada peşinat tutarı 2016'da ödenirken 12 ay taksit Dap Yapı tarafından karşılanıyor.

DAP Yapı'dan ev alana Cote D'Azur'e tatili kampanyası!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alanlar Cote D'Azur'e seyahati kazanabiliyor.

DAP Yapı'dan Cote D'Azur'e seyahat kampanyası!

DAP Yapı, İstMarina projesinde kampanya düzenledi. Şirket Fransa'nın tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye etmeyi planlıyor. Kampanyaya 31 Mayıs'a kadar İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

İstmarina'dan ev alana tatil kampanyası!

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz!

DAP Yapı, alıcı ve yatırımcılarını kazandırmak üzere yeni fırsatlar sunuyor. 30 Nisan'a kadar devam edecek kampanyada Vazo Kule projesinde bekletilen son rezidanslar, 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla satışa sunuluyor...

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası!

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand suitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor.

Dap Yapı'dan Dalga Kule ve Tango Kule'de büyük kampanya! 179 bin TL'ye!

Dap Yapı, Dalga Kule ve Tango Kule projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Bu iki projede 50 ay sıfır faizle vade yapılıyor

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017!

Toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017 başladı. Projede yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapmaksızın 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

DAP Yapı Adam Kule'de kampanya!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen 10 bin peşinatla daire sahibi olunabilen kampanya yarın sona eriyor.İşte DAP Yapı Adam Kule'de kampanya detayları...

Dap Yapı'dan kira garantili kampanya 2016!

Dap Yapı, "Bedava ev-süit-ofis" kampanyasını başlattı. Hazır kiracılı, bitmiş dairelerde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

DAP Yapı sonbahar kampanyası başladı!

Dap Yapı sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, peşin ödemelerde indirim ve düşük faiz oranını sunmasının yanı sıra bazı projelerinde ilk 5 ay kira bedelini karşılıyor

Dap Yapı'dan kaçırılmayacak kampanya!

DAP Yapı, orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan ve şehre katma değer sağlayan projeleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları!

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Mayıs ayına özel yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı İstmarina projesinde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Adam Kule İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa ediliyor. Proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor. Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya başlattı.

Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya!

"Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya" sloganıyla tanıtılan Adam Kule Residence'de daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 27 katlı tek blok halinde yükselen projede konutların 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

DAP Yapı Adam Kule'de yüzde 5 indirim fırsatı!

DAP Yapı, Adam Kule projesinde de ramazan ayına özel kampanya düzenliyor. Lansman öncesi fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirimin uygulandığı kampanyada, yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor.

DAP Yapı İstMarina'nın yüzde 86'sı satıldı!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor.

dap yapı kampanya Haberi

dap yapı kampanya

Markalı konut sektörünün lider markaları arasında yer alan DAP Yapı, 2018’i benzeri görülmemiş bir fırsat kampanyası ile bitirmeye hazırlanıyor. İsteyene 72 ay vade,sıfır faiz ve bankasız kefilsiz senetle, isteyene 120 ay vadeli ve 0,98 faiz oranı ile ödeme imkanı sunulan kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

DAP Yapı, konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Konut sahibi olmak isteyenler için ‘bankasız, kefilsiz’ ödeme stratejisine yeni bir boyut kazandıran DAP Yapı, ’72 aya varan ve sıfır faizli’ ödeme planını devreye aldı. Ayrıca isteyene de 120 ay vadeli 0,98 faiz oranı ile ödeme imkanı sağlanacak. 

370 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı sunan kampanya satışı devam eden tüm DAP Yapı projelerinde geçerli sayılacak. Sadece aralık ayına özel...