26 / 04 / 2024

dap yapı mavişehir

dap yapı mavişehir

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Dap Yapı'dan İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de aldığımız arsalardan ikisi Mavişehir'de ve toplam 48 bin metrekare, Çeşme merkezdeki diğer arsamız ise 40 bin metrekare alana sahip. Üç arsamızda da toplamda 2 milyar TL'lik çok özel yeni projeler geliştireceğiz'' dedi.

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

Karşıyaka Mavişehir cami projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karşıyaka Mavişehir'in cami projesinin planlarını onayladı. Yapılacak caminin inşaatına kısa süre içinde başlanacak.

Parkyaşam Mavişehir değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Parkyaşam Mavişehir değerleme raporu yayınlandı.

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı..

Rize Mavi Şehir projesi tanıtıldı!

Öğretmen evinde yapılan Basın toplantısı ile Mavi Şehir ( Sahil Külliye ) Projesi basına tanıtıldı. Toplantıya Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun katıldı.

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları!

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 90 metrekarelik 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Rize Mavi Şehir projesi kapsamında külliye ve cami inşa edilecek!

Rize’de “Mavi Şehir” projesi kapsamında külliye ve cami inşa edilecek. Proje kapsamında 5 bin metrekarelik bir alanda deniz dolgusu yapılıyor. Alanın dolgusu gerçekleştikten sonra camii inşaatına başlanacak.

Mavişehir imar planlarına itirazlar geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan fakat mahkeme kararıyla iptal edilen Mavişehir Planı’ndan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yeni plana itiraz yağdı. Bakanlığın planından memnun olan birçok kişinin itiraz yağmuru ret edildi.

dap yapı mavişehir Haberi

dap yapı mavişehir

DAP Yapı, son iki yılda 4 bin 600 konutu teslim etti. İstanbul dışındaki ilk projeleri DAP İzmir’de inşaatın hızla devam ettiğini ifade eden Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir’in en güvenli binasını inşa etmek istedik" dedi.

13 milyarlık yatırım

Milliyet'te yer alan habere göre; 1+0'dan 3+1'e kadar alternatif dairelerin yer aldığı DAP İzmir projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra düşük peşinat ve düşük taksit ve senetle satış imkanı da sunuluyor. DAP İzmir, 31 ve 32 katlı iki blok olarak yükseliyor. 450 milyon TL yatırım bedeli hayata geçirilen, geniş balkonlu, deniz manzaralı dairelerden oluşan proje, 707 konut ve ticari alandan oluşuyor. İzmir projesinde bloklardan biri 21, diğeri ise 17’nci kata ulaştı.

Ziya Yılmaz, "Bu tarz projelerde 20 metre temel...