29 / 03 / 2024

dap yapı ödül

dap yapı ödül

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı yeni ödüller için yarışacak!

DAP Yapı, Avrupa'nın gayrimenkul ödülleri arasında ''European Property Awards''tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödül kazanan DAP Yapı, son üç yılda toplam 33 ödül kazandı.

Dap Yapı‘nın 8 projesine Avrupa‘dan 15 ödül geldi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 9 ödül alan DAP, kendi rekorunu kırmış oldu.

Dap Yapı 15 dalda ödül kazandı!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu başarı detaylı çalışmalarımızın semeresidir." dedi

Dap Yapı 9 ödül aldı!

İngiltere'de, Avrupa'nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde, bu yıl en iyi mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme kategorilerinde 26 ülkeden yüzlerce projeyle yarışan Dap Yapı, yanşmadan toplam 9 ödülle döndü...

Dap Yapı Londra’da düzenelenen ödül töreninde 9 ödül aldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, Avrupa’nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde, bu yıl en iyi mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme kategorilerinde 26 Avrupa ülkesinden yüzlerce proje ödül için yarıştı...

Dap Yapı 9 ödül birden aldı!

İngiltere' nin başkenti Londra' da, Avrupa' nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde, Dap Yapı, 4 ayrı projesiyle katıldığı yarışmadan toplam 9 ödülle döndü...

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

İSTİM'e En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı ödülü!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen "Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi...

dap yapı ödül Haberi

dap yapı ödül

Müşterileriyle sağlıklı ve sürdürülebilir ilişkiler kuran markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards’ün 7.'si geçtiğimiz akşam mega kent İstanbul’da yapıldı. Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle 12 şehirde toplamda 1.200 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırma verilerine göre markalı konut sektörünün öncü markarları arasında yer alan DAP Yapı, gayrimenkul kategorisinde bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Toplam 57 kategoride müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların yarışa girdiği ödül törende, DAP Yapı, kendi kategorisinde 'Müşteri Deneyimini En İyi Tasarlayan ve Sunan Marka' ödülünü aldı.


Törenin ardından önemli açıklamalar yapan DAP Yapı Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, “Dap yapı olarak sadece bugünü değil bundan 50 yıl sonrasını da düşünerek projelerimizi geliştiriyoruz. Bulunduğumuz şehre ve ülkemize değer katacak mimari tasarımlar ve projeler geliştiriyoruz. Gayrimenkul sektörü geleneksel bir sektör olsa da Dap...