20 / 04 / 2024

dap yapı ödülleri

dap yapı ödülleri

Dünya gayrimenkul ödülüne aday DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı 9 gayrimenkul ödülü aldı!

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Avvards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı yeni ödüller için yarışacak!

DAP Yapı, Avrupa'nın gayrimenkul ödülleri arasında ''European Property Awards''tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödül kazanan DAP Yapı, son üç yılda toplam 33 ödül kazandı.

European Property Awards'dan DAP Yapı'ya 9 ödül!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Dap Yapı 15 dalda ödül aldı!

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı.

Dap Yapı'nın 8 projesi 15 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Şirket Londra'da düzenlenen törende 8 farklı projesinde 15 ödül aldı.

Dap Yapı‘nın 8 projesine Avrupa‘dan 15 ödül geldi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 9 ödül alan DAP, kendi rekorunu kırmış oldu.

Dap Yapı‘nın 8 projesine Avrupa‘dan 15 ödül geldi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 9 ödül alan DAP, kendi rekorunu kırmış oldu.

Dap Yapı 15 dalda ödül kazandı!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu başarı detaylı çalışmalarımızın semeresidir." dedi

Dap Yapı 15 dalda ödül aldı!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu başarı detaylı çalışmalarımızın semeresidir." dedi

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı!

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı...

Dap Yapı Londra’da düzenelenen ödül töreninde 9 ödül aldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, Avrupa’nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde, bu yıl en iyi mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme kategorilerinde 26 Avrupa ülkesinden yüzlerce proje ödül için yarıştı...

Dap Yapı 9 ödül birden aldı!

İngiltere' nin başkenti Londra' da, Avrupa' nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde, Dap Yapı, 4 ayrı projesiyle katıldığı yarışmadan toplam 9 ödülle döndü...

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin mevcut durum değeri 890 milyon 404 bin TL, projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 421 milyon 380 bin 100 TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 1 milyar 613 milyon 825 bin 803 TL oldu. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Dap Yapı, Ege Rallisi'ne sponsor oldu!

Dap Yapı, Ege Otomobil Sporları Kulubü tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı 29. Ege Rallisi'nin seyirci özel etabının sponsoru oldu...

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

dap yapı ödülleri Haberi

dap yapı ödülleri

Dünya gayrimenkul ödülüne aday DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödül kazanan Dap Yapı, 3 yüda toplam 33 ödül kazandı. Şirketin İstanbul Kartal'daki İstMarina ve Burgu Kule projeleri, 'International Property Awards'de, 'Dünyanın En İyi' projelerine aday gösterildi. Şirketin yeni projesi Adam Kule ve Dalga Kule 'Çoklu Rezidans Mimarisi', 2014-2015 yılmfla Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçüen İstMarina 'En İyi Ticari Arsa Geliştirme' ve 'Karma Kullanım Geliştirme', Vazo Kule 'Yüksek Bina Geliştirme (Konut)' Burgu Kule ise 'En İyi Otel Mimarisi' ve 'Karma Kullanım Geliştirme' alanlarında ödüle layık görüldü. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz, günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarım tasarladıklarım...