26 / 04 / 2024

Dap Yapı Pendik projesi

Dap Yapı Pendik projesi

Dap Yapı, Pendik'teki yeni projesinde 1.2 kilometrelik bulvar inşa edecek. 1.5 milyar liralık proje, 4 bin birimiyle şirketin yaptığı en büyük proje olacak.

Dap Yapı Pendik'teki arazi için anlaşmaya vardı!

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde olan Pendik/İstanbul'da yer alan konut ve ticari imarlı 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

Ziya Yılmaz: Pendik'te küçük bir şehir kurmak istiyoruz!

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde olan Pendik/İstanbul'da yer alan konut ve ticari imarlı 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

Polisan'ın Pendik arazisine DAP Yapı'dan karma proje!

Polisan'ın Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki arazisi üzerinde 1.5 milyar liralık proje geliştirecek olan DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz yatırımla bölgenin Avrupa Yakası'nın Florya'sı haline geleceğini söyledi

Dap Yapı, Polisan'ın Pendik arazisini kaptı!

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisaıı Yapı mülkiyetinde olan Pendik'te yer alan konut ve ticari imarlı takribi 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

Dap Yapı Pendik projesi için Polisan Holding ile anlaşmaya vardı!

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde takribi 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

DAP Yapı Pendik'te benzeri olmayan karma proje yapıyor!

Vazo, Burgu, Tango gibi emsali az görülen projelere imza atan DAP Yapı, Pendik’te 220 bin metrekarelik alana dünyada benzeri olmayan üniversiteli karma proje yapıyor.

Dap Yapı Pendik iletişim!

Kartal'da İstmarina projesinin satışlarına devam eden Dap Yapı İstanbul Pendik'te 1.5 milyar liralık yatırımla yeni projeye başlıyor. Dap Yapı Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dap Yapı Pendik projesi!

Dap Yapı, Pendik'te 1.5 milyar TL'lik yatırım yapacak. Konut, ofis, otel ve üniversite inşa edilecek. Dap Yapı Pendik projesi 175 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Polisan Pendik arazisi için Dap Yapı ile işbirliğine hazırlanıyor!

Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, DAP Yapı ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi Pendik’te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.

Dap Yapı Pendik'te 1.5 milyar TL yatırımla karma proje inşa edecek!

Polisan Holding'in Pendik arazisinde anlaşan Dap Yapı, Pendik'te konut, ofis, otel ve üniversitenin yer alacağı 1,5 milyar TL'lik yatırımla bir karma proje inşa edecek...

Ziya Yılmaz: Küçük bir şehir yapacağım!

Dap Yapı, İstanbul Pendik'e 1.5 milyar liralık yatırım yapacak. Ziya Yılmaz'ın 'Küçük bir şehir yapacağım' dediği proje kapsamında ofis, konut, otel, alışveriş caddesi ve üniversite inşa edilmesi planlanıyor.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP Yapı'dan yeni projeler geliyor!

DAP Yapı'nın kurucusu Ziya Yılmaz ile yapılan röportajda İzmir’de ve Pendik’te yeni projelere başladıklarını duyurdu..

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

DAP Yapı'dan Pendik'te 3 bin konutluk proje!

DAP Yapı İstanbul Dragos’ta inşa ettiği ve mimari formunu insandan alan ‘Adam Kule’ projesini satışa sundu. Şirket Pendik'te de 3 bin konutluk bir proje planlıyor

DAP Yapı 1999'dan bu yana 24 projeye imza attı!

Sahibi olduğu DAP Yapı ile mimari konseptleri kendine ait farklı projelere imza atan Ziya Yılmaz, Pendik'te yeni bir projeye başlamak niyetinde olduğunu söyledi. DAP Yapı 1999 yılından bu yana 24 projeye imza attı.

Dap Yapı Adam Kule’de faizi sıfırladı!

Maltepe, Kartal, Pendik hattında geliştirdiği projelere Dragos’ta hayata geçirdiği Adam Kule projesini de ekleyen Dap Yapı, Ramazan ayı dolayısıyla projede kampanya başlattı.

Dap Yapı 1.2 kilometrelik bulvarıyla caddelere rakip olacak!

Dap Yapı, Pendik'teki yeni projesinde 1.2 kilometrelik bulvar inşa edecek. 1.5 milyar liralık proje, 4 bin birimiyle şirketin yaptığı en büyük proje olacak.

Dap Yapı Pendik projesi Haberi

Dap Yapı Pendik projesi

Bu yıl proje geliştirme ve daire teslimlerine odaklanan Dap Yapı, proje lansmanlarım yılın ikinci yarısına bıraktı. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ilk kez bu yıl, ilk 6 ayda lansman yapmadıklarını belirterek, seçimlerden sonra Adanı Kule, Kartal'daki iki kule ve Taksim'deki Petek projelerini satışa çıkaracaklarını söyledi. Ziya Yılmaz, Dap Yapı'nın bir yandan Pendik'te Anadolu yakasının en büyük bulvarına sahip projesini hayata geçirmek için çalıştığını da açıkladı. 


Üçüncü Cadde

Anadolu yakasında Bağdat Caddesi ve Alemdağ Caddesi'nden sonra üçüncü caddesini hayata geçireceklerini ifade eden Yılmaz, "Pendik projemizde Anadolu yakasının en uzun bulvarını yapmak istiyorum. 1.2 kilometre uzunluğunda bir bulvar olacak. Pendik'te böyle bir bulvar yok. Bağdat Caddesi'nin modern halini buraya taşıyacağız. Havalimanının sirkülasyonunu da buraya çekeceğiz. Körfez Geçiş Köprüsü ile de Türkiye...