28 / 03 / 2024

dap yapı taksim

dap yapı taksim

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı.

Dap Yapı yeni projesini Taksim'de hayata geçirecek!

2014'te inşa edilecek Yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan DAP Yapı, adres olarak Avrupa yakasında Taksim ve Çağlayan'ı, Asya yakasında ise Kartal Maltepe bölgesini tercih etti...

Dap Yapı 1 yıl içerisinde 7 yeni projenin temelini atacak!

Dap Yapı bir yıl içinde 3 milyar liralık 7 yeni projenin temelini atacak. Şirket, Taksim’de de 150 milyon TL’lik rezidans projesi geliştirecek. Dap’ın ayrıca Kartal’daki hızlı tren ve marinalı karma projesi de önümüzdeki ay satışa sunulacak.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Taksim Petek Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Dap Yapı Taksim Petek Residence'ta ramazan fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Residence projesi, bu eşsiz projeden ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan Kampanyası ile buluşturuyor.

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası!

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası kapsamında 72 aya kadar sıfır faizle taksit fırsatı sunuluyor. Dap Yapı projesi Taksim Petek Residence'ta teslimler hemen yapılıyor...

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları!

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları kapsamında 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Dap Petek Residence Taksim'de metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolardan başlıyor...

Dap Yapı Taksim Petek Residence projesi!

Dap Yapı Taksim Petek Residence projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Vade farksız ödemelerin yapılabildiği projede ayrıca kişiye özel esnek ödeme planları oluşturuluyor.

Dap Petek Taksim Konutları!

Dap Petek Taksim Konutları 13 katlı tek blok şeklinde tasarlandı. Daire teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan projede fiyatlar 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı Taksim Petek Rezidans fiyatları!

Taksim Petek Rezidans projesinde 112 adet daire, 15 adet ofis ve 5 adet mağaza yer alıyor. Proje 13 katlı tek blok olarak yükseliyor. İşte Dap Yapı Taksim Petek Rezidans fiyatları...

Dap Yapı Taksim Petek Residence!

Dap Yapı Taksim Petek Residence fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projedeki dairelerin alanları 105 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiyor.

Dap Petek Taksim fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de Rixos Otel'in yanında yer alan Dap Petek Rezidans projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Dap Petek Taksim fiyat listesi haberimizde mevcut.

Dap Yapı yeni projelerinde farklı mimari tasarımlar kullanacak!

FARKLI mimaride yapılar inşa eden Dap Yapı, bu defa petek ve adam görünümünde binalar hayata geçirecek. Şirket, bal peteğini Taksim’e, Adam Kule’yi Kartal’a inşa edecek.

dap yapı taksim Haberi

dap yapı taksim

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı. Bu projeler Dragos, Kartal, Maltepe ve Taksim'de hayat bulacak. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ile gelecek planlarını konuştuk. 


Dap Yapı, Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule, İstMarina gibi inşaat sektöründe fark yaratan projeler üretiyor. Halihazırda 1 milyon m2'lik inşaat yapmaya devam eden Dap Yapı, 2015'i 900 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.  Büyümesine paralel olarak turizm ve enerji gibi yeni sektörleri de yatırım portföyüne alan Dap Yapı holdingleşti.  Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları yatırımlar konusunda şu bilgileri verdi:


• inşaat sektörü yatırımlarımızın yüzde 80'i ile ana...