20 / 04 / 2024

Dap yapıdan üniversiteli proje

Dap yapıdan üniversiteli proje

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisaıı Yapı mülkiyetinde olan Pendik'te yer alan konut ve ticari imarlı takribi 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Dap Yapı'dan 5 bin konutluk 4 yeni proje geliyor!

Dap Yapı 2 yıl aradan sonra 5 bin konutluk 4 yeni projenin çalışmalarına başlama kararı aldı. Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlk adım Çekmeköy. Yatay mimaride 1200 konut yapacağız. Satış öncesi 44 bin ön talep geldi” dedi.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Dap Yapı'dan İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de aldığımız arsalardan ikisi Mavişehir'de ve toplam 48 bin metrekare, Çeşme merkezdeki diğer arsamız ise 40 bin metrekare alana sahip. Üç arsamızda da toplamda 2 milyar TL'lik çok özel yeni projeler geliştireceğiz'' dedi.

Dap Yapı'dan 2018'de 4 yeni proje geliyor!

Farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler hayata geçiren DAP Yapı, 2017 yılında ciro hedefini aştı, firma 2018'de yeni projeler hayata geçirecek.

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme!

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

DAP Yapı'dan yeni projeler geliyor!

DAP Yapı'nın kurucusu Ziya Yılmaz ile yapılan röportajda İzmir’de ve Pendik’te yeni projelere başladıklarını duyurdu..

Dap yapıdan üniversiteli proje Haberi

Dap yapıdan üniversiteli proje

Böylece içinde üniversite yer alması planlanan ilk konut projesi için geri sayım başladı. Anlaşmaya ilişkin bilgi veren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şunları söyledi: "Pendik'teki arsanın yanında 40-50 dönümlük bir arsa daha var. İkisini bütünleştirip 220 bin metrekareye ulaşacağız. Sabiha Gökçen Havalimam'nın etrafım, Florya'nm 8-10 yıl önceki eski haline benzetiyorum. Son yıllarda Pendik hayli gelişti. Yalanda deniz tarafındaki gemi tersaneleri kalkmca çok güzel bir sahil bandı oluşacak. Burada TOKİ'nin yatırımlan var, Emlak Konut GYO'nun arsalan var. İzmir Otobamyla Anadolu'ya bağlanıyor. Yakın gelecekte metrekaresi 10 bin TL gibi rakamlar görebilir." 



Türkiye...