26 / 04 / 2024

dar gelirli konut projeleri

dar gelirli konut projeleri

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "Asgari ücretli, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak bir modelin finasman altyapısını tamamladık. 20 yıl vadeyle ve bugüne kadar Türkiye'de uygulanmış tarihin en düşük faiz oranı ile kira öder gibi ev sahibi olacaklar." dedi...

Hükümet dar gelirlileri konut sahibi yapacak! Müjde!

Türkiye'deki dar gelirli ve dezavantajlı grupların konuta erişimini kolaylaştırmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Konut Araştırması Projesi" başlatıldı...

Dar gelirliye ön ödemeli konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ön ödemeli sistemle konut yapılacak şehirler için talep toplamaya başlıyor.

Dar gelirliler için 10 bin konut satışa çıkıyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün açıklanan İkinci 100 Günlük Eylem Planı kapsamında, 10 bin aileye sosyal konut satışı gerçekleştirilecek...

Dar gelirliler için 15 bin 500 konut satışa çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin 500 konutun satışı ve planını yaklaşık 15 bin 500 konutun da ihale sürecini yürütüyor olacağız." dedi...

Devletten dar gelirliye ev!

Bakanlık tarafından dar gelirli vatandaşların konut sahibi olması için başlattılan proje kapsamında 2017'de 31 bin 841 dar gelirli aile ev sahibi oldu. 

Ercan Uyan'dan dar gelirli için konut önerisi!

Konutta üretim ve stoğun lükste biriktiğini, dar ve orta gelirli vatandaşların ise konut talebinin devam ettiğini belirten Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, makul fiyatlarla ev üretilecek bir formül önerdi.

Dar gelirli bütçesinin çoğunu ev kirasına ayırıyor!

Gelir dağılımı adaletsizliği son 13 yılda artış gösterdi. TÜİK verilerine göre 2002’de dar gelirli bütçesinin yüzde 66,5’ini gıda ve kiraya ayırırken 2013’te bu oran yüzde 62 olarak hesaplandı.

Dar gelirlilerin konutlarından daha az vergi alınsın!

Ev almak isteyen vatandaşın belini büken yüzde 18 KDV oranından inşaatçılar da dert yanıyor. İNDER, “Dar gelirliye yönelik konutlardan daha az vergi alınsın” diyor..

Dar gelirliye konut müjdesi! Başbakan açıklıyor!

Dar gelirliye konut müjdesi! Başbakan açıklıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün 9 dönüşüm programını daha açıklayacak Başbakan Davutoğlu’nun 25 alanı içeren “Ekonomide Yapısal Dönüşüm Programı”nın 2. Paketi’ni bugün açıklıyor.

TOKİ'den 1 haftada 5 yeni proje geliyor! Dar gelirliye 1.694 yeni konut projesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1.694 yeni konut için start verdi. TOKİ merakla beklenen 5 yeni projesinin ihalesini 1 hafta içerisinde gerçekleştirecek.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye 59 milyar TL borcu var!

CHP Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye olan 59 milyar liralık taksitli konut borcu olduğunu açıkladı. 

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Dar gelirli vatandaşlara 1.100 TL yatırılıyor! Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Dar gelirli vatandaşların hesaplarına 1.100 TL yatırılıyor. Söz konusu ödemeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor. Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın...

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

Devlet, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak konut kredisi için düğmeye bastı! OVP sonrası herkes ev alabilecek!

Açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) ile dar gelirli vatandaşlara uygun yeni konut kredisi kampanyası hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Bakanlık son dakika müjdesini verdi! Dar gelirli aileler hemen baksın

Bakanlık tarafından dar gelirli ailelere yönelik çok önemli bir haber geldi. Ailelere yönelik yaptığı elektrik faturası desteğinin detayları belli oldu. Başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlar PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabilecek.

Sosyal destek alanlara müjde geldi! Ödemeler zamlandı! Dar gelirli olduğu tespit edilen anında alıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli olduğu tespit edilen yüzbinlerce vatandaşa destek sağlıyor. Temmuz ayı maaş zamlarının açıklanmasıyla birlikte birçok ödemeye zam geldi. İşte detaylar...

Dar gelirli, çocuklu ailelere para desteği! Ödemeler yattı, hemen hesaplarınıza bakın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelerin hesaplarına her ay destek ödemesi yapıyor. Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan destek ödemelerine ilişkin açıklama geldi. 

Dar gelirli vatandaş müjdeli haberi bekliyor! Aile Destek paketi 1250 TL'lik yeni mayıs ayı ödemeleri hesaplara...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 2023 Aile destek paketi ne zaman bitecek?

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirli ailelere müjde! 3038 TL ödeme yapılacak

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirli ailelere yönelik müjde geldi. Bakanlık tarafından PTT üzerinden dar gelirli ailelere yönelik 3038 TL ödeme gerçekleştirilecek. Konunun detayları haberimizde...

Aile Bakanlığı dar gelirli anne ve babalara çocuk parası verecek! O şartları karşılayan herkes hemen alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelere sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Peki, çocuk parasını kimler alabiliyor, başvurular nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

dar gelirli konut projeleri Haberi

dar gelirli konut projeleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun'da iş dünyası ile buluşma toplantısında yaptığı konuşmada, bir yılı aşkın süredir ekonomide verdikleri mücadelede elde edilen kazanımları sahaya yansıtmak, sanayicinin, KOBİ'lerin, üreticilerin sorunlarını yerinde dinlemek, çözmek için il il iş dünyası buluşma programlarına başladıklarını, bu kapsamda ziyaret ettikleri 3. ilin Samsun olduğunu belirtti.

Toplantıda, dar gelirli ve asgari ücretli vatandaşlara "konut" müjdesi veren Bakan Albayrak, bugüne kadar Türkiye'de uygulanmış tarihin en düşük faiz oranını uygulayacaklarını ve her yıl  en az 100 bin vatandaşı ev sahibi yapacaklarını vurguladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Asgari ücretli, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak bir modelin finansman altyapısını tamamladık. 20 yıl vadeyle ve bugüne kadar Türkiye'de uygulanmış tarihin en düşük faiz oranı ile kira hatta kiradan daha...