26 / 04 / 2024

dar gelirlilere konut yapılacak

dar gelirlilere konut yapılacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara'da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Dar gelirlilerin konut sahibi olmasının yolu açılmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün 2023 yılını değerlendirdi ve 2024'e ilişkin sektörel beklentilerini açıkladı. İşte Özyurt'un o açıklamaları...

TOKİ’den dar gelirlilere özel 500 bin sosyal konut projesi! Başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12’nci Kalkınma Planı doğrultusunda 2024 yılından 2028 yılı sonuna kadar dar ve orta gelirli vatandaşlar için 500 bin konut yapacak.

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

İlk konutunu almak isteyenlere müjde! 1.20 faizli konut kredisinde detaylar peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk konut sahibi olmak isteyenleri desteklemek için Orta Vadeli Program çerçevesinde dar gelirliye konut kampanyası başlatılacağını duyurdu. Bu kredi için beklenti ise 15 yıl (180 ay) vade fırsatı ve 1.20 faiz oranına sahip olması şeklinde.

Son dakika müjdesi: Belediye o ildeki dar gelirlilere 80 metrekare, 2+1 ücretsiz konut verecek! 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz maddi durumu iyi olmayan 40 depremzedeye ücretsiz deprem konutu verileceğini ilan etti. Yaklaşık 80 milyon TL'lik proje kapsamında inşa edilecek konutlar, depremzedelere ücretsiz dağıtılacak.

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? Dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi! 

12. Kalkınma Planı ile ilgili detaylar açıklandı. Plandan dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi de çıktı. Peki TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Orta ve dar gelirlilere TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 2 bin 581 TL'ye taksitle isteyen herkesi ev sahibi yapacak fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyata konut satışlarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankara ve Rize'de uygun fiyata konut satışı yapılacak. İşte konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Bakan Şimşek'ten son dakika müjdesi: Dar gelirlilere ucuz konut geliyor! Konutta fahiş fiyat engellenecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut sahibi olmak isteyenlere müjde verdi ve kiralık ile satılık konut fiyatlarının nasıl düşürüleceğini tek tek açıkladı. İşte Bakan Şimşek'in o açıklamaları...

Kütahya TOKİ projesinde son dakika! 448 konut ve 36 dükkanlık yeni proje geliyor!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da 448 konut ve 36 dükkan inşa edecek. İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

dar gelirlilere konut yapılacak Haberi

dar gelirlilere konut yapılacak

Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol ve üyeleri ile bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "elleri nasırlı yakaları kirli' emekçi kardeşlerimizin daima yanındayız "sözünü yineleyerek, işçilere konut noktasında müjdeli haber verdi. 


Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğini ziyaret ederek burada yaklaşık 300 işçi ve usta ile buluşan Mehmet Ekinci, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, ustalardan ise gelen sorun ve talepleri dinledi. Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal da Başkan Ekinci'ye eşlik etti. 

Eyyübiye İlçesinin en büyük sorunu olan konutla ilgili açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; "Her zaman buraya geldiğimde hakikaten ne kadar stres varsa dışarıda kalıyor. Çünkü hep ifade ettiğimiz gibi yakası kirli, eli nasırlı, alın teri ile geçimini sağlayan insanlara bizler bir şeyler yapmak istiyoruz,...