23 / 04 / 2024

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açılış tarihi

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açılış tarihi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yapımı büyük oranda tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Karabacak, kültür merkezinin bu ay hizmete açılacağını belirtti.

Kocaeli Darıca’ya deniz manzaralı sosyal tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca'da hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Darıca Belediyesi'nden mesire alanında inşaat ihalesi!

Darıca Belediyesi tarafından mesire alanı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak.

Kocaeli Darıca’ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca'ya yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Gebze-Darıca Metrosu'nun ihalesi 2018'in ilk yarısında!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini masaya yatırdı. Bayram metro projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin 2018'in ilk yarısında ihaleye çıkacağını belirtti.

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

Kocaeli Darıca'da 2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Darıca Belediye Başkanlığı Kazım Karabekir Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Abdi İpekçi Mahallesi ve Sırasöğütler mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi.

Gebze ve Darıca kışlaları devredildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yerel Medya Bakanlarıyla Buluşuyor” toplantısında Gebze'deki kışlanın tamamı TOKİ'ye ve Darıca Askeri Kışlası'nın Büyükşehir'e devredildiğini söyledi.

Gebze-Darıca Metrosu için sondaj çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri Gebze ile Darıca arasına yapılacak olan metro projesinin zemin etütleri için önümüzdeki hafta sondaj çalışmalarına başlanacağını söyledi.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Darıca-Gebze metrosuna ilk kazma gelecek yıl vurulacak!

Gebze ile Darıca ilçesi arasında inşa edilmesi ve Marmaray ile entegre olması planlanan Darıca-Gebze metrosunun ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindi

Kocaeli Darıca'ya metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı Ankara’da koordinasyon toplantısında ağırladı. Işık, Darıca’da bulunan askeri alanın Darıca Belediyesi’ne devredilerek rekreasyon alanı yapılacağını söyledi.

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Adnan Menderes Üniversitesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 2017'de üniversite yatırımları için ayırdıkları 30 milyon liralık bütçenin bir kısmı ile hastaneye ek bina yapacaklarını söyledi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açılış tarihi Haberi

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açılış tarihi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, inşası tamamlanan Darıca Belediyesi Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Eski Başbakan Adnan Menderes’in ismi verilen Kültür Merkezi’nde inşaat çalışmaları tamamlanırken, küçük detaylar dışında malzemelerin yerleştirilmesi işlemi devam ediyor. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Karabacak , “Bu ay içinde hizmete açacağımız Kültür Merkezi ilçemizdeki bir büyük eksikliği giderecek ve başta kültürel ve sanatsal faaliyetler alanında olmak üzere bölge halkımıza hizmet verecektir. Çok amaçlı olarak kullanacağımız Kültür Merkezi’nde market ve cafeterya kısmı dışındaki bütün alanlar Darıca Belediyesi tarafından işletilecek” dedi.

Başkan Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nde bütün ayrıntıların düşünüldüğüne vurgu yaparak, “Halkımızın istifade edeceği kültürel ve sanatsal faaliyetlerin dışında Kültür Merkezimizi farklı alanlarda da değerlendireceğiz. Bilgi Evlerimiz için etüt sınıfları...