25 / 04 / 2024

Darıca Dilderesi çalışmaları sürüyor

Darıca Dilderesi çalışmaları sürüyor

Dilderesi yatağı içerisindeki yapılan ıslah çalışması hızla devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilderesi ıslah projesinde ki 814 metre uzunluğundaki çalışmalar önemli bir noktaya geldi.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

OPLOG Darıca Kampüsü’nün inşaatı başladı!

XL Mimarlık+Mühendislik İmzası ile hayata geçirilen OPLOG Darıca Kampüsü’nde inşaat çalışmaları başladı.

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya 1.800 kişilik spor salonu inşa ediyor.

Darıca Dilderesi çalışmaları sürüyor Haberi

Darıca Dilderesi çalışmaları sürüyor

Dilovası’nda bulunan Dilderesi deresindeki kötü kokunun ve kirliğin giderilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Dilderesi yatağı içerisindeki yapılan ıslah çalışması hızla devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilderesi ıslah projesinde ki 814 metre uzunluğundaki çalışmalar önemli bir noktaya geldi. Artık, yağışlı havalarda taşkınlar ve sıcak havalarda akışkanlığının durgunlaştığından dolayı kötü kokular geride kalacak. Bu proje kapsamında 2 bin 148 metre çift taraflı duvarlı kanal ve 2 bin 889 metre taban kaplaması, 88 metre çift taraflı kıyı tahkimatı ve taban kaplaması, iki adet iki çarpı iki şeritli köprü, üç adet şut ve tarihi Mimar Sinan Köprüsü’nün akış şartlarını düzenlemek üzere 120 metre derivasyon kanalı yapılmaktadır” dedi. Tamamlanacak çalışmalarla birlikte Dilderesi dere yatağı ve civarındaki, fabrikalar, ilçe...