29 / 03 / 2024

Dasha Zhukova mal varlığı

Dasha Zhukova mal varlığı

Milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç ve Dasha Zhukova'nın 10 yıllık evliliği sonlandı. Zhukova, boşanma sonrasında İngiltere’de bulunan iki daire, iki villanın ve Fransa’daki La Croe Şatosu'nun sahibi oldu.

Dasha Zhukova 1 milyar euroluk gayrimenkulün sahibi oldu!

Milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç ve Dasha Zhukova'nın 10 yıllık evliliği sonlandı. Zhukova, boşanma sonrasında İngiltere’de bulunan iki daire, iki villanın ve Fransa’daki La Croe Şatosu'nun sahibi oldu.

Roman Abramoviç 25 milyon dolara aldığı oteli eve dönüştürüyor!

Chelsea’nin milyarder patronu Abramoviç, yedi yıl boyunca peşinde koştuğu oteli eşi Dasha Zhukova’ya aldı. Abramoviç, İsrail’de 25 milyon dolara aldığı oteli, şimdi de eve dönüştürüyor.

Taşınmaz ve taşınmaz niteliği taşıyan mal ve hakların satışında KDV!

23 Haziran 2010 tarihinde KDVK-58/ 2010-6 sayılı Taşınmaz ve taşınmaz niteliği taşıyan mal ve hakların satışında KDV uygulaması hakkında sürkiler yayımlandı. İşte gayrimenkullerin satışında kdv uygulaması..

Mirastan mal kaçırma iptali için gerekenler!

Tamer Heper "Babam sahibi olduğu gayrimenkulleri bizlerden habersiz ek küçük kardeşimize satış yapmış ama para almamış. Bunu bozdurmak istiyorum ne yapmam lazım?" sorusunu yanıtlıyor. Mirastan mal kaçırma iptali için gerekenler...

Miras kalan malın vergisi nasıl ödenir?

Miras vergisi ölüm gerçekleştiğinde mirasçıların yerine getirmekle ile yükümlü oldukları sorumluluklar arasında yer alıyor. Peki, miras kalan malın vergisi nasıl ödenir? Miras kalan malın vergisi nasıl hesaplanır?

Bir idareye ait taşınmaz malın diğer idareye devri!

Kamu tüzelkişilerinin ve kurumlarının sahip oldukları taşınmaz mal, kaynak veya irtifak hakları diğer bir kamu tüzelkişisi veya kurumu tarafından kamulaştırılır mı? İşte bir idareye ait taşınmaz malın diğer idareye devri esasları...

Ali Pandır: Yurtdışındaki otomotiv üreticilerine mal satmayı hedefliyoruz!

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, “Yerli sanayideki payımızı yüzde 50’ye yükseltmeyi planlarken, diğer yanda ise yapacağımız yatırımlarla yurtdışındaki otomotiv üreticilerine mal satmayı hedefliyoruz” dedi

Sınırlı mal ortaklığı nedir?

Mal ortaklığı rejimi, ortaklık malları ile eşlerin kişisel mallarını kapsıyor. Peki, sınırlı mal ortaklığı nedir? Edinilmiş mallarda ortaklık esasları nelerdir? İşte Türk Medeni Kanunu hükümleri...

Mal varlığı araştırması nasıl yapılır?

6183 sayılı Kanunun 62. maddesi hükmü uyarınca, kamu alacaklarının takip ve tahsili amacıyla, amme borçlusunun mal varlığının tespit edilebilmesi için yurt çapında mal varlığı araştırması yapılması gerekiyor. Peki, mal varlığı araştırması nasıl yapılır?

Mirastan mal kaçırma cezası!

Mal kaçırma davasını kazanabilmek için gerçek niyetin mirastan mal kaçırmak olduğunu, ortada gerçek bir satış olmadığını, para verilmediğini ispatlamak yeterli oluyor. Peki, mirastan mal kaçırma cezası var mıdır?

Mirastan mal kaçırma davasında zamanaşımı!

Miras hukukuna göre mirasbırakan kişi, bazı mirasçılarınını miras hakkından yoksun bırakmak amacıyla malların satışını gerçekleştirebiliyor. Peki bu durumda yasal mirasçı hakkını nasıl arar? Mirastan mal kaçırma davasında zamanaşımı var mıdır?

ABD’de dayanıklı tüketim malı siparişleri arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı' nın bugün açıkladığı verilere göre, dayanıklı tüketim malı siparişleri şubat ayında yüzde 1’ lik artış beklentisinin üzerine çıktı, yüzde 2,2 yükseldi...

Binali Yıldırım: 1 yıl içinde herkesin malı ikiye katlanacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Yıldırım: "Benim başkanlığımda 1 yıl içinde herkesin malı ikiye katlanacak. Şehir rant üretecek ama bu ranta şehirde yaşayan herkes ortak olacak" dedi

Dasha Zhukova mal varlığı Haberi

Dasha Zhukova mal varlığı

Milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç, 10 yıllık eşi Dasha Zhukova ile evliliğini sonlandırdı. vusturya basını boşanmanın nedenini açıkladı. Mayıs ayında gerçekleşen boşanma karşılığında  Dasha Zhukova, 70 milyar ruble (1 milyar euro) aldı.


Abramoviç’ten iki çocuğu olan Zhukova bu paranın 300 milyon euro’sunu nakit aldı. Zhukova ayrıca boşanma karşılığında ciddi bir gayrimenkule sahip oldu. 


Zhukova, İngiltere’de bulunan iki daire ve iki villa yer alıyor. Ayrıca Fransa’daki La Croe Şatosu da Zhukova’nın...