20 / 04 / 2024

DASK bina bedeli hesaplama

DASK bina bedeli hesaplama

Bina ve konutlar için yaptırılması gereken DASK sigortası yıllık olarak düzenleniyor. Peki DASK bina bedeli nedir? Yanıtı haberimizde...

DASK'lı bina sayısı artıyor! 11 milyon 670 bin konut sigortalı!

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evlerini DASK yaptıranların sayısı her geçen gün  artmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 11 milyon 670 bin konutun sigortalı olduğu tespit edildi.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Nora Bina Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Bina Yapı Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arek Polat ve Oşin Aliksan Polat ortaklığında kuruldu.

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gürbüzkol tarafından kuruldu.

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özersoy ve Ekrem Erdem Özersoy ortaklığında kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Colony Bina İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Colony Bina İşletmeciliği Anonim Şirketi Kağıthane’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Aksan ve Teoman Deniz Yücel ortaklığında kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Dehgan tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

DASK bina bedeli hesaplama Haberi

DASK bina bedeli hesaplama

DASK bina bedeli!

DASK, niteliği konut, bina ve yapı olan gayrimenkuller üzerine yapılıyor. Zorunlu bir sigorta olarak karşımıza çıkan DASK deprem sigortasının belli bir bedeli bulunmuyor. Söz konusu DASK bedeli, birçok kıstas göz önüne alınarak hesaplanıyor. DASK bina bedeli hesaplama hususuna geçmeden, DASK ile ilgili diğer detaylara değinelim.


Yukarıda DASK zorunlu deprem sigortasının yapılar üzerinde yapılacağını belirtmiştik. Bu sigorta sayesinde olası bir depremden sonra yapılar üzerinde meydana gelen zararlar karşılanıyor. Böylece depremin yarattığı olumsuz etkiler kısa bir süre içinde kaldırılıyor.


DASK'ı olmayan ve DASK başvurusunda bulunmak isteyen kimseler, DASK için gerekli belgeleri temin ederek, DASK poliçesi düzenleyen sigorta acentesine gidebiliyor. Peki DASK için gerekli belgeler nelerdir diye soruyorsanız hemen yanıtlayalım.


DASK tümüyle beyan esas alındığı için yanlış beyandan doğabilecek tüm sorumluluk sigorta ettirene...