19 / 04 / 2024

Dask Can Akın Çağlar

Dask Can Akın Çağlar

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolu 'Ulusal Konut Projesi'!

Mimar Şenol Gökner, Dün akşam saat 23:53'te Çınarcık'ta meydana gelen 4.1'lik depremin ardından, X sosyal medya hesabından İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolunu açıkladı. İşte Gökner'in o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Böylesi ilk kez görüldü! O şehirde görev yapan memurlar akın akın tayin istiyor!

Türkiye’nin artık hemen her ilinde konut fiyatlarındaki yükselişe paralel olarak yaşanan kira artışları, milyonlarca vatandaşı canından bezdiriyor. Ancak bir şehirde yaşayanlar bundan çok daha fazla etkileniyor ve burada görev yapanlar memurlar akın akın tayinlerini istiyor!..

Sigortacılardan kentsel dönüşüme destek!

Sigortacılardan kentsel dönüşüme destek geldi. TSB Başkanı Can Akın Çağlar, proje geliştirdiklerini söyleyerek “Nasıl ki, KGF, bankaların kredi vermesi için garantör oldu, aynı modeli DASK ile kentsel dönüşümde de uygulayabiliriz'' dedi.

'DASK fonları kentsel dönüşüm finansmanında kullanılsın' önerisi!

TSB Yönetim Kurulu Başkanı ve DASK Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK fonlarının kentsel dönüşümün finansmanında kullanılması konusunda bir fikri bulunduğunu, çalışmalar başlatacaklarını söyledi.

Hamdi Akın: Bursa master plansızlığa en iyi örnek!

Türkiye 'de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi Akın, İstanbul'a çok yakın olan Gemlik dururken neden Yenişehir'e havalimanı yapıldığını anlayamadığını dile getirdi...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Cemal Akın: 2019'a kadar 52 proje gerçekleştireceğiz!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Dask Can Akın Çağlar Haberi

Dask Can Akın Çağlar

Can Akın Çağlar, uluslararası finansman imkanlarını kullanarak bugün için toplam 12 milyar TL’lik hasarı bir seferde ödeyecek kapasiteye ulaştıklarını belirterek, şu açıklamaları yaptı: 12 milyar liralık kapasite demek aşağı yukarı iki tane Sivas’ı yeniden inşa edecek bir büyüklükte sigorta kapsamı anlamına geliyor. Eğer bu havuzumuzu büyütürsek ve 12 milyar rakamını biraz daha yukarı çıkartırsak, olası depremde devletin üzerinden bütün sorumluluğu alıp, dünya genelinde milletler üzerinde dağıtmış oluruz. Hedefimiz, 2017 yılında 10 milyon sigortalıya ulaşmak.


SİGORTALILIK ORANI DÜŞÜK

Sivas’ın ilçelerinin yarısı birinci ve ikinci derece deprem risk bölgesinde yer alıyor. Diğer ilçeler ise üçüncü ve dördüncü deprem risk bölgelerinde. Topraklarının büyük bir kısmının deprem riski barındırdığı Sivas’ta zorunlu deprem sigortasını yaptıranların oranı yüzde 29. Hem Türkiye’nin hem de İç Anadolu Bölgesi ortalamasının...