26 / 04 / 2024

Davlumbaz

Davlumbaz

Arçelik, 3’lü Ankastre Set alımınızda size çay makinelerinde 1000 TL indirim veriyor. Fırsatın bitimine sadece 2 gün kaldı. Kampanya kapsamında Resital Çay Makinelerinde ya da Mini Telve Kırmızı Türk Kahve Makinesi alımında 1000 TL indirim kazanın. İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi….

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

Vestel'den 14 Mart'a kadar Ankastre Set alana 1000 TL indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evleneceklerin ve ya evini yenileyeceklerin bütçesini düşünen Vestel'den indirim kampanyası. Vestel'den Ankastre Ocak, Ankastre Fırın ve Ankastre Davlumbaz birlikte alımına net 1000 TL indirim fırsatı.

Bosch Davlumbaz Entegreli İndüksiyon Ocak en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Davlumbaz Entegreli Ocak yemeklerin çok kısa sürede pişmesini sağlayan teknolojiye ve çocuk kilidi sayesinde yüksek güvenliğe sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Peki entegreli ocağın özellikleri neler? 

Vestel'den 3'lü ankastre set alana 1500 TL indirim! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Seçili Vestel 3’lü ankastre setlerinin (Piramit Gümüş Set hariç 1 Ankastre Fırın, 1 Ankastre Ocak, 1 Ankastre Davlumbaz) alımında sepette 1000 TL ve ya 1500 TL'ye varan indirim fırsatı.

Bosch davlumbazlarda kaçmayacak indirim fırsatı! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Bosch’da indirim fırsatı başladı. Peki, Bosch davlumbaz fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Franke ankastre ürün fiyatları ne kadar oldu? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Franke marka ankastre ürünlerinin fiyatları kaç TL? Fırın, ocak ve davlumbaz fiyatları ne kadar?  İşte Franke ankastre ürün fiyatları ve diğer detaylar…

Franke'den Mythos fırını en ucuz bu adreste! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Lüks beyaz eşya markası Franke, Mythos koleksiyonunda mutfağı kişiselleştirme önerisi yapıyor. Mythos serisinden ocak ve davlumbaz kombinasyonu... 

BİM'de beyaz eşya festivali başladı! Ne ararsan var! Samsung Kumtel, Keysmart, Dijitsu... 24 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bim bu kez de BİM Mobil uygulamaya özel olarak birbirinden eşsiz beyaz eşyaları satışa çıkardı. BİM'in mobil uygulamasında; çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ocak, davlumbaz ve derin dondurucular yer alıyor. İşte 24 Ağustos 2022 BİM Beyaz eşya fiyat listesi...

Arçelik’ten 4.249 TL değerindeki davlumbaz hediye! İşte kampanya detayları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Sürpriz indirim ve fırsatlarıyla kullanıcıların yüzünü güldüren marka Arçelik, kaçırılmayacak bir kampanyaya daha imza attı. Kampanya detayları ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Silverline Ankastre'de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’nin yenilikçi, fonksiyonel ve çevreci ocak, fırın ve davlumbaz modelleri bahar kampanyası için bir araya getirildi. 1.575 TL’den başlayan fiyatların geçerli olduğu, tüketicinin kendi setini oluşturabildiği kampanya 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.

Silverline üretim hızını artırmayı hedefliyor!

Ankastre ve davlumbaz üreten Silverline fabrikasında bulunan 11 otomasyon ve robot sisteminin sayısını yıl sonunda 17'ye çıkararak üretim hızını artırmayı hedefliyor.

Davlumbaz Haberi

Davlumbaz

Sadece 2 gün sonra bitecek kampanya için acele edin. Arçelik, 3’lü Ankastre Set alımınızda size çay makinelerinde 1000 TL indirim veriyor. İndiriminizi kampanya kapsamında belirtilen Resital Çay Makinelerinde ya da Mini Telve Kırmızı Türk Kahve Makinesinde kullanın ve 1000 TL indirim kazanın.

Arçelik OCD K 651 DWB Fibona Serisi Gazlı Cam Tablalı Ocak

Easy Clean özel inoks yüzeyiyle Arçelik ocakların yüzeyi çok daha kolay temizleniyor. Parmak izleri bile kolayca silinip gidiyor. Easy Clean özelliği, yüzeyde pişirme sonrası oluşan lekeler iz bırakmadan, hızlıca ve kolayca temizleniyor. Diğer yandan hızlı pişirme ve eşit ısı dağılımının yanı sıra %32 zaman tasarrufu sağlar.

Pişirme gözleri arasındaki mesafenin genişletildiği Arçelik ankastre ocak ile büyük tencerelerinizi yan yana rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Arçelik AFC 470 B Fibona Serisi...