23 / 04 / 2024

Davut Çetin kimdir

Davut Çetin kimdir

ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO olarak Ziraat Bankası ile üyelere yönelik hem konut hem de küçük otellerin renovasyonuna yönelik 0.98 faiz oranlı kredi görüşmesinin devam ettiğini söyledi.

Büyük inşaat firmaları Antalya'ya gelmeye başladı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, bölgedeki inşaat projelerine ilişkin açıklamalar yaptı. Çetin,

Davut Çetin: Antalya'da konutta aşırı büyümeden kaçınılmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya'nın üç önemli sektörü olan tarımda, turizmde ve konut sektöründe aşırı büyümeden kaçınılması gerektiğini belirtti.

Davut Çetin: Beyaz eşya lüks olmaktan çıkartılmalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 150 metrekare üzeri konutta Katma Değer Vergisi’nin(KDV) yüzde 18’den yüzde 8’e indiğini, ancak yüzde 18 KDV+yüzde 6,5 ÖTV ile buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşyaların halen lüks olarak kabul edilmesinin adaletsiz olduğunu söyledi

Davut Çetin: Muratpaşa ve Kepez'de dönüşüm şart!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya’da kentsel dönüşüm için fikir birliğinin oluşması gerektiğini belirterek, “Özellikle aciliyeti olan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kentsel dönüşüm şart” dedi.

Davut Çetin: 2016 Eylem Planı çıkarılacak!

Antalya ve ATSO olarak vizyonumuzu büyütmemiz, daha fazla ve daha hızlı çalışmamız gerekiyor diyen ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Müşterek Toplantısı’nda öncelikli konuların belirlenip “2016 Eylem Planı”nın çıkarılacağını vurguladı.

Kentsel dönüşüm parsel bazında yapılmamalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Kentsel dönüşümün bireysel değil, yani parsel bazında değil, ada veya pafta çapında, bir semtin bütünüyle planlanarak yapılması gerektiğini defalarca söyledik" dedi.

Davut Çetin: Antalya'da yıkım başlamalı!

ATSO Haziran meclis toplantısında ' kentsel dönüşüm ' gündeme geldi. ATSO Başkanı Davut Çetin, "Yıkım başlamalı" dedi..

Antalya turizmindeki düşüş ekonomiyi kötü etkileyecek!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

Davut Çetin: İnşaat yüzde 3,5 oranında küçüldü!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan 2015 1. çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Davut Çetin: İnşaatın gerilemesi turizm ve tarım kayıplarının sonucu!

İnşaat yatırımlarının gerilemesi turizm ve tarımdaki kayıpların sonucu Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, açıklama yaptı.

Yabancılara konut satışında yüzde 10 düşüş yaşandı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, yabancılara konut satışında önceki yıla göre yüzde 10 düşüş yaşandığını belirtti.

Davut Çetin: Turizmde kayıp büyüyor!

Düşen ihracat ve turizm gelirine dolardaki artış da eklenince piyasada para akışı durdu. ATSO Başkanı Davut Çetin, "Ekonomide durgunluk devam edebilir" dedi.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Antalya’da her 4 konuttan 1'i yabancılara satıldı!

TÜİK'in duyurduğu 2022 Şubat'a ilgili konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Davut Çetin, Şubat 2022'de Türkiye'de gerçekleştirilen toplam konut satışlarının geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 20,14'lük oranda yükseliş sergileyerek 97 bin 587 adet olduğunu aktardı.

Antalya'da geçen sene 99 bin konut el değiştirdi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin Antalya'nın 2021 yılında 99 bin 3691 konut satışıyla dördüncü şehir olduğunu söyledi.

Akaryakıt istasyonları kapanacak iddiası!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 14. Grup (Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) Komitesi ve sektör temsilcileri, ATSO Başkanı Davut Çetin’e sektörde yaşanan sıkıntıları ele alarak sorunlarının çözülmesini istedi.

Antalya'da yabancıya konut satışı giderek artıyor!

Antalya'da yabancıya konut satışları giderek artıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde yabancıya yapılan konut satışlarını değerlendirdi.

Antalya'da yüksek faizler konut satışlarını nasıl etkiledi?

Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Başkanı Davut Çetin, konut satışlarını değerlendirdi.

Haziran'da Antalya'da yabancılara 906 konut satıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Haziran ayında yabancılara yapılan konut satışını değerlendirdi.

Turizmcilerden kira desteği talebi!

Turizm sektörü de Kovid-19 salgınından etkilendi. Yabancı ülkelerden gelen turist sayısının azalması turizmcileri endişeye düşürdü. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, esnafın kira desteğinin yükseltilmesini talep etti.

Davut Çetin kimdir Haberi

Davut Çetin kimdir

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun ocak ayında hizmete açılan İnovasyon Merkezi'nde (İNOVATSO) Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Antalya Temsilciliği üyesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Kemer Gözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, İNOVATSO'nun kullanımı için sanayici, akademisyen ve öğrencilere de çağrıda bulunan ATSO Başkanı Davut Çetin, önemli açıklamalarda bulundu.

ATSO olarak Ziraat Bankası ile üyelere yönelik hem konut hem de küçük otellerin renovasyonuna yönelik 0.98 faiz oranlı kredi görüşmesinin devam ettiğini söyleyen Çetin, şu ifadeleri kullandı:

''Konut stoğu eritilecek''

“Antalya'da her yeri imara açıyoruz. Yeni açılan yerlerle 75-80 bin daha konut arz edilecek. Antalya bunu 15-20 senede zor tüketir. Konut fazlası var, biz hala tarım arazilerini imara açıyoruz. Göç var ama şu anda çok fazla konut fazlamız var. 40...