26 / 04 / 2024

Davut Topoğlu kim

Davut Topoğlu kim

Topoğlu İnşaat, mesleki binalara odaklandı. Vital Fulya ile doktorları biraraya getiren Topoğlu’nun hedefinde adliyelerin çevresinde hukukçulara özel merkez yapmak var..

Topoğlu İnşaat muayenehaneleri sağlık zinciri yapacak!

Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu, Vital markası altında Topoğlu İnşaat olarak 5 yıl içinde başta büyükşehirler olmak üzere 50 adetlik bir sağlık zinciri kuracaklarını belirtti.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Can Temir tarafından kuruldu.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Davut Topoğlu kim Haberi

Davut Topoğlu kim

Topoğlu İnşaat, mesleki binalara odaklandı. Vital Fulya ile doktorları biraraya getiren Topoğlu’nun hedefinde adliyelerin çevresinde hukukçulara özel merkez yapmak var


Nişantaşı ve Teşvikiye’nin yenilenmesinde önemli bir rol sahibi olan Topoğlu İnşaat, ‘mesleki binalara’ yöneldi. İlk olarak Fulya’da doktorlara özel ilk muayenehane merkezi olan Vital Fulya’yı hayata geçiren Topoğlu, hem sağlık alanında zincirleşmek istiyor hem de yeni mesleki binaları hedefliyor. Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu’nun aklında hukukçulara yönelik bir konsept geliştirmek de var. Bunun için araştırmalara da başlamış.


Yönetmelikten yatırıma


Davut Topoğlu, gazetede okuduğu bir haberle Sağlık Bakanlığı’nın çıkardığı Ayakta Teşhis ve Tedavi Yönetmeliği ile karşılaşıyor. Yönetmelik, doktor muayenehaneleri için yangın merpenlerine, asansörlere, oda büyüklüklerine, bekleme salonlarına kadar bazı şartlar getiriyor ve 1 Ocak 2015’e kadar tüm doktorların bu şartlara uygun...