24 / 04 / 2024

DBM İnşaat izmir

DBM İnşaat izmir

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

İzmir Limanı'nın inşaatı ne zaman tamamlanacak?

İzmir Limanı konteyner Molü İnşaatı Projesi için 2019 yılında aktarılan ödenek miktar ve projenin bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

ALLSancak: Pekerler İnşaat'ın İzmir projesinin adı belli oldu!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek Allsancak Projesi satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanacak.

Peker İnşaat İzmir’de 2,2 milyar liralık projeye başlıyor!

Pekerler İnşaat, son 20 yılda yatırım hacmi 6 milyar 800 milyon lirayı bulan, hastane, otel, otoyol, üniversite kampüsü gibi projelere imza attı ve İzmir’de 2.2 milyar liralık projeye başlıyor....

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat!

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde inşa edilen proje Avcılar İnşaat  imzasını taşıyor. 

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

Şehru İnşaat İzmir’de yeni yatırımlara hazırlanıyor!

İstanbul ve Bodrum’da çok özel projelere imza atan Şehru İnşaat’ın İzmir’deki ilk yatırımı olan Bahçeşehir Royal Ayrancılar projesinin tanıtımı ilgi gördü. Firma 2018'de aktifliğini koruyacak. 

DBM İnşaat izmir Haberi

DBM İnşaat izmir

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, "Balatçık'ta, içinde banyo, mutfak, balkon ve her türlü teknik donanımın olacağı projenin metrekare fiyatını 3 bin lira civarında düşünüyoruz" diye konuştu. 


'Prestij'e bekleriz' 


Yine Çiğli Balatçık'taki 'Prestij konut projesinde de yaşamın başladığını vurgulayan Barış Öncü, "Fiyatlar, 289 bin ile 340 bin lira arasında. Tüm dairelerin 3+1 ve 125 metrekare olduğu projede, kalan dairelerimiz için iki bankayla, 36 ay için 'sıiır' faizli, 60 ve 120 ay ödeme seçenekleri için de uygun faiz oranlarını içerecek şekilde anlaşma yaptık" şeklinde konuştu. 



Milliyet...