24 / 04 / 2024

Decathlon istanbul mağazaları

Decathlon istanbul mağazaları

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

Decathlon, Metro City’de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açılıyor!

Decathlon Buyaka’da mağaza açtı!

Türkiye’de toplam 18 megaspor mağazası ve E-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de 19.’u mağazası olan İstanbul’daki beşinci mağazasını 30 Ağustos’ta Buyaka’da açtı.

Decathlon Anadolu yakasındaki ilk mağazasını açıyor!

Türkiye'de toplam 9 megaspor mağazası bulunan Decathlon'un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Spor tutkusunu yaymaya hızla devam eden Decathlon, Türkiye'deki onuncu mağazasını Nisan 2015'te Ataşehir Brandium'da açacak.

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

3. İstanbul cadde mağazaları bugün satışta!

3. İstanbul'da Dolar'a Euro'ya inat 3 büyük fırsat sunuluyor. 3. İstanbul cadde mağazaları 1.660 liradan başlayan taksitlerle açık artırmayla bugün satışa çıkıyor...

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırmayla satışta!

3. İstanbul projesinin cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Axis İstanbul Topçular mağazaları!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul hizmete açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Axis İstanbul Topçular mağazaları...

Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.

The İstanbul Veliefendi mağazaları açık artırmayla 26 Haziran'da satışta!

İstanbul'un merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de konumlandırılan The İstanbul Residence ve The İstanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. Satışlar açık artırma usulüyle 26 Haziran'da gerçekleşecek...

The Istanbul Veliefendi mağazaları 26 Haziran'da satışta!

Veliefendi'de konumlandırılan The Istanbul Residence ve The Istanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. 26 Haziran, saat 14:00'da Kiptaş tarafından başlayacak olan açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Decathlon istanbul mağazaları Haberi

Decathlon istanbul mağazaları

Decathlon, Türkiye'de pazarında hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon, Vadistanbul Avm, Carousel ve Ankara Metromall'da yeni mağazalarını açacak.

3 yeni mağaza açılışıyla Decathlon'un Türkiye'deki mağaza sayısı yıl sonuna kadar 25'e yükselecek.

Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya hızla devam eden Decathlon'un Türkiye'de; Ankara Kent Park, Ankara Mamak Anatolium AVM, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Mall of İstanbul, Ataşehir Brandium, Buyaka,Metrocity, Maltepe Ritim İstanbul, İzmir Optimum, Samsun Piazza, Adana Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Bodrum Midtown Ortakent, Antalya Muratpaşa, Kocaeli Symbol AVM, İzmir Balçova Ege Park, Ankara Ankamall,Çorlu Trend Arena AVM , Antalya Erasta AVM ,İskenderun Prime Mall AVM ve Bursa Marka AVM olmak üzere toplam 22 megaspor mağazası ve e-ticaret sitesi bulunuyor.

Decathlon bu sene sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açarak...