29 / 03 / 2024

Deceuninck pimaş

Deceuninck pimaş

Deceuninck N.V Pimaş Plastik’in kalan payları için zorunlu pay alım teklifi yapacağını duyurdu. Deceuninck N.V, Pimaş Plastik sermayesinin yüzde 81.23 hissesini Enka İnşaat’tan satın almak için Ağustos ayında sözleşme imzalamıştı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Egepen Deceuninck'ten 200 milyon TL’lik fabrika yatırımı!

Toplamda 1.200 kişiye istihdam sağlayan Egepen Deceuninck, 2017'de hedef büyüttü. Şirket 200 milyon TL yatırımla yeni fabrika yatırımına girdi.

Pimaş Plastik İnşaat pay alım bildirimi!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda pay alımı hakkında bildirim yayımladı.

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği ürünler, ses ve ısı yalıtımında üstün bir performans sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda estetik tasarımları, mekanlara uyumları ve çevreci olmalarıyla fark yaratıyor.

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri vergi beyannamesini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Egepen Deceuninck ile sineklere karşı savaş açın!

Türkiye’nin öncü PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck’in her çeşit doğrama üzerine rahatça monte edilebilen sineklikleri, yaz aylarında sineklere karşı tam savunma sağlarken, mekânların sağlıklı havalandırılmasına da imkân tanıyor.

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Egepen Deceuninck'den enerji tasarrufu uygulaması!

PVC ürünlerinin ağır metal ve kurşun kullanmadan çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, Enerji Tasarrufu Uygulaması ile kullanıcıların enerji kaybı ve bütçe kazancı gibi faydalı bilgileri hesaplayabilmesini sağlıyor.

Egepen Deceuninck, PCV'de uzun ömürlü kullanım sağlıyor!

Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck, dayanıklı ve emniyetli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Egepen Deceuninck’i tercih etmek için birçok neden bulunuyor.

Egepen Deceuninck en büyük PVC fabrikasını İzmir’de açıyor!

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Egepen, Pencere Proje'm ile bir adım önde!

Egepen Deceuninck, PENCERE PROJE’M uygulaması ile her aşamada bayilerinin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmesini amaçlıyor. PENCERE PROJE’M, Egepen Deceuninck bayilerinin her türlü teknik bilgiye erişimini kolaylaştırıyor

Deceuninck pimaş Haberi

Deceuninck pimaş


Deceuninck N.V, yüzde 81.23 hissesini devraldığı Pimaş Plastik’in  kalan payları için zorunlu pay alım teklifi yapacağını duyurdu. Deceuninck N.V, Pimaş Plastik sermayesinin  yüzde  81.23 hissesini Enka İnşaat’tan satın almak için Ağustos ayında sözleşme imzalamıştı.


Enka İnşaat, Pimaş ve Deceuninck’in KAP’a yaptığı açıklamalara göre, Rekabet Kurulu izinlerinin ardından söz konusu hisselerin 57.67 milyon lira satış bedeliyle devri tamamlanırken; Deceuninck kalan paylar için çağrı yapacak.


Açıklamaya göre, zorunlu pay alım teklifi için gerekli finansman şirketin özkaynaklarından temin edilecek; pay alım teklifine Ünlü Menkul Değerler aracılık...