17 / 04 / 2024

Decor Maison

Decor Maison

HD Group'un Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı İsveç menşeli Decor Maison duvar kağıtları, Kuzeyin renklerini İskandinav kültürünün modern çizgileri ile duvarlara yansıtıyor

Sepro Decor İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sepro Decor İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Esmaeıl Safrolfozalaye ve Nase Lahroudı ortaklığında kuruldu.

Bella Maison yatak odasında net yüzde 50 indirim yaptı! Bella Maison 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison bir süredir indirimlerle tüketiciyi hesaplı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahmar Bahçeli tarafından kuruldu.

Bella Maison 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Bella Maison 10 milyon TL’lik yatırımla yurtiçi ve yurtdışında toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Louis Vuitton ilk restoran kafesini Japonya'da açtı! 

Fransız marka Louis Vuitton, Japonya'nın Osaka kentinde, 166 yıllık tarihinin ilk restoran ve kafesini açtı. Maison Osaka Midosuji'nin en üst katı Louis Vuitton'un ilk restoran ve kafesi için ayrılmış...

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin kapılarını Elle Decor Dergisi'ne açtı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu. 

Decor Maison Haberi

Decor Maison

Dünyanın en egzotik bölgelerindeki en dikkat çekici mekanlardan ilham alınarak özenle gerçekleştirilen mimari çalışmalarla dizayn edilen desenler , güzelliği ve sadeliği aynı anda içinde barındırıp, elyaf tabanlı kağıt yapısıyla duvarlara doğallık katıyor. 


Wallsmart özelliği ile duvarlara pratik bir şekilde uygulanabilen Decor Maison duvar kağıtları 300`e yakın desen seçeneği ile beğeniye sunuluyor. 


Highlights from the North koleksiyonu ile kuzeyin kültür mirasının modern çizgilerle duvarlara yansımasını, Sails & Stripes koleksiyonu ile dalgalarla ıslanmış sahil kenarlarına, açık denizlere ve adacıklara küçük bir yolculuk yapıp, Spirit of Adventure koleksiyonu ile dünyadaki en ilgi çekici bölgelerden en çarpıcı desenleri, N.Y. Nature koleksiyonu ile dünyanın en büyük metropolü New York’un devasa binalarının siluetlerinin Central Park’ın doğası ile bütünleşmesinin ambiyansı duvarlarda hissedilecek.


En güncel sekiz koleksiyonu ile Türkiye piyasasında...