19 / 04 / 2024

dedeman otel sayısı

dedeman otel sayısı

Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Şu an 17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu...

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!

Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor" dedi...

Dedeman'ın hedefi 10 yılda 43 otel!

Dedeman, önümüzdeki dönemde işletmeci firma olarak büyümeyi planlıyor. Önümüzdeki yıl sonunda 23 otele ulaşılacak. 10 yılda ise hedef 43 otel. Öncelikli vizyon, daha hızlı yol alınabilecek pazarlara odaklanmak.

Dedeman Afrika Gana'da otel açacak!

Türkiye'nin en köklü turizmcilerinden biri olan Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Banu Dedeman, Afrika'ya açılacaklarını söyleyerek, "3 yıldızlı yeni bir marka yaratacağız" diyor.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Nidapark Bomonti'de konut sayısı değişti!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde konut konut sayısı 840 oldu. Projede ayrıca 102 adet ofis, 168 adet otel odası ve 12 adet ticari ünite de yer alacak.

Karadeniz'de otel sayısı artmalı!

Son yıllarda Körfez bölgelerinden gelen turistlerin sayısının her geçen gün arttığı Karadeniz’de otel sayısının da artması yönünde talepler var..

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

İHK Holding otel sayısını 30'a çıkaracak!

Turizm, iletişim, enerji ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet gösteren İHK Holding, turizm ve enerjide yeııi yatırmdara soyundu. Holding, Molton Hotels markasıyla işlettiği otel sayısını 2017'de sekizden 30'a çıkarmayı planlıyor.

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Wyndham Hotel Türkiye'deki otel sayısını 200'e çıkaracak!

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

Türkiye'de teşvikli otel yatırımlarının sayısı 87'ye ulaştı!

Ekonomi Bakanlığı verilerine göre, turizm sektöründe faaliyet gösteren 66 turizm şirketi beyan ettikleri toplam 586 milyon dolar gelir için istisna aldı. Verilere göre Türkiye'de teşvikli otel yatırımlarının sayısı 87'ye ulaştı.

Wyndham Hotel'in Türkiye'deki otel sayısı 51'e ulaştı!

Dünya genelinde 7 bin 800 otel, 720 bin yatak kapasitesi ve 40 bine yakın çalışana sahip olan Wyndham Grubu, Türkiye'deki 51. otelini açtı. Grup Türkiye'de 70 otel sayısına ulaşmayı hedefliyor.

dedeman otel sayısı Haberi

dedeman otel sayısı

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’deki iki oteliyle 27'nci kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman açılışta şunları söyledi:

"Temmuz ayında kaybettiğimiz liderimiz, babam Murat Dedeman, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor koşullara rağmen, dönemin valisinin de yönlendirmesi ile 1993 yılında Palandöken Kayak Merkezi’ndeki ilk otel yatırımını gerçekleştirmişti. Bu yatırım ile Türkiye yeni bir destinasyon kazanırken, bölge kayak merkezi haline gelerek uluslararası pazarda da yer bulmaya başladı. Hedefimiz bundan böyle verimlilik içinde büyüme ve yaygın hizmet ağını genişletmek olacaktır."

Kayak müsabakası

Milliyet'te yer alamn habere göre; Banu Dedeman, Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından her sene dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen Alp Disiplini FIS Cup müsabakasının, bu sene Türkiye'de Palandöken’de yapılacak olmasından ve müsabakanın Murat Dedeman’ın adı ile gerçekleşecek olmasından dolayı...