25 / 04 / 2024

dedeman otelleri son durum

dedeman otelleri son durum

Murat Dedeman: "Grubumuz, şirket ortaklarımızın 2012'de aldığı bir kararla yeniden yapılanma sürecine girdi. 1 Ekim 2013'te hissedarlar tarafından imza altına alman sözleşmeyle, bu yapılandırma hukuki bir çerçeveye kavuştu."

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Satılık otel sayısı son 1 yılda yüzde 129 arttı!

Son bir yılda satılığa çıkarılan otel sayısının yüzde 129 arttığı belirtiliyor. Aralarında beş yıldızlıların da bulunduğu tesislerin satış gerekçesi ise düşük karlılıklar ve borçlar Türkiye turizmindeki kriz otelleri vurmaya başladı.

Ahmet Emin Ok Dedeman Erbil'in yeni Genel Müdürü oldu!

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Dedeman işletmeciliğini yaptığı otel sayısını arttıracak!

Turizm ve otelcilik alanında 50 yılda önemli bir yer edinen Dedeman Hotels& Resorts International, ikinci otel markası Dedeman Park Otel konseptinin de etkisiyle son iki yılda önemli bir büyüme yakaladı.

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Dedeman Kabe manzaralı otelin işletmecisi olacak!

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin müdürü oldu!

Dedeman Otelleri' nin yeni Genel Müdürü Emrullah Akçakaya oldu. Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümü' nden mezun olduktan sonra Mersin Hilton'da çalışma hayatına başladı...

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu!

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

dedeman otelleri son durum Haberi

dedeman otelleri son durum


Dedeman Grubu'ndaki otelcilik hisselerinin tamamı Murat Dedeman ve ailesi tarafından devralındı. Bu konudaki hukuki süreçlerin tamamlandığını kamuoyuyla paylaşan Murat Dedeman: "Grubumuz, şirket ortaklarımızın 2012'de aldığı bir kararla yeniden yapılanma sürecine girdi. 1 Ekim 2013'te hissedarlar tarafından imza altına alman sözleşmeyle, bu yapılandırma hukuki bir çerçeveye kavuştu. 

Bu ayrılma sözleşmesine uygun olarak, Ablam Nazire Dedeman Çağatay ve Ailesi'nin, Dedeman Madencilik hariç kalmak üzere, Dedeman Grubu'ndaki tüm hisselerini devralarak ortaklığımızı bitirmiş bulunuyoruz" dedi. 

2023 hedefleri çerçevesinde daha geniş coğrafyada faaliyet göstermeyi planlayan Dedeman Grubu, 2014'te Kazakistan ve Riga'da yeni oteller...