20 / 04 / 2024

deep blue güzelce satılık villa

deep blue güzelce satılık villa

30 adet müstakil villadan oluşan Deep Blue Güzelce projesinde villaların fiyatları 459 bin TL'den başlıyor...

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi sevgililer günü indirimlerini takip ediyor. BluE Diamond'ta yüzde 50 indirim başladı. Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Pırlanta bileklik fiyatlarında görülmemiş indirim! Blue Diamond pırlanta bileklik fiyat listesi 6 Eylül 2022

Blue Diamond pırlanta bileklik fiyatlarında görülmemiş indirim yaptı. Blue Diamond pırlanta bileklik fiyatları yüzde 50 indirim ile satışa sunuldu. Peki Blue Diamond pırlanda bileklik fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond pırlanta bileklik 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mevkii, 444 ada,2 parsel (250 ila 255 nolu, 264 ila 268 nolu ve parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1229 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Bizimevler Güzelce güncel fiyat listesi 2020!

İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de hayata geçirilen Bizimevler Güzelce projesinde 2+1'ler 666 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

deep blue güzelce satılık villa Haberi

deep blue güzelce satılık villa

3+1 ve 6+1 villa tiplerinden meydana gelen Deep Blue Güzelce, İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Sirya İnşaat tarafından hayata geçirilen Deep Blue, 30 müstakil villadan oluşuyor. Projede 3 farklı tipte villa yer alıyor.


İkinci etap teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayının sonunda gerçekleşmesi planlann Güzelce Deep Blue, E-5 ve denize 500 metre mesafede konumlanıyor.




Villaların hafif çelikten yapıldığı Deep Blue Evleri'nde villalar 209 metrekare ile 328 metrekare alanlara sahip.


İnşasının Ekim 2012'de başladığı Büyükçekmece Deep Blue'da; 209 metrekare A tipi dubleks villalar 459 bin TL ile 499 bin TL arasında, 328 metrekare B tipi dubleks villalar 799 bin TL, 328 metrekare C tipi tripleks villalar 799 bin TL arasında fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor.


Büyükçekmece Deep Blue Güzelce'nin sosyal alanları arasında, 24...