23 / 04 / 2024

Değirmenpark Kentsel Dönüşüm

Değirmenpark Kentsel Dönüşüm

27 bin 821 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yaklaşık 150 konutluk Değirmenpark Kentsel Dönüşüm projesinde temel atıldı.

Yıldırım Değirmenpark Kentsel Dönüşüm projesi başladı!

Yıldırım Kentsel Dönüşüm projesi 27 bin 821 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yaklaşık 150 konutluk Değirmenpark Kentsel Dönüşüm projesiyle başladı.

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

İstanbul depreme tam manasıyla hazır değil! Kentsel dönüşüm yeni seçeneklerle hızlandırılmalı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, İstanbul'un tam manasıyla depreme hazır olmadığına ve binaların kentsel dönüşüm sürecine girmesi için insanlara seçenek üretmek gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

İzmir'deki kentsel dönüşüm için TOKİ önerisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de tamamlanmayan kentsel dönüşüm projesinin TOKİ tarafından üstlenilmesi yönünde talepte bulundu. 

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

İzmir'de öncelik kentsel dönüşüm!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir halkı 2021 yılında yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarını merak ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında kentte yapılacak çalışmaları kaleme aldı.

Didim’de ilk kentsel dönüşüm için kazma vuruldu!

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada, "Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli" dedi.

2021'de kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilecek?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanuna göre, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı sunuluyor. Peki 2021'de kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilecek? İşte tüm merak edilenler...

Ali Kurt: Kentsel dönüşüm mevcut kaynaklarla mümkün!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, rantsal değil, kentsel dönüşümün mevcut kaynaklarla mümkün olduğunu belirtiyor ve bir öneride bulunuyor. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale!

Kayseri'de Sahabiye kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2. uygulama etabı bloklarından A4 blokun yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Ayder’de kademeli kentsel dönüşüm başlıyor!

Ayder’de kentsel dönüşüm çalışmaları kademeli olarak başlıyor. Alanda turizmin hızlanması için koruma imar planı değişti.

Melikgazi'de 81 kentsel dönüşüm dairesi satışa çıktı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Küçükali ve Anbar mahallelerinde yer alan 81 kentsel dönüşüm dairesini satıyor. Belediye konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Değirmenpark Kentsel Dönüşüm Haberi

Değirmenpark Kentsel Dönüşüm

İlçeye yeni bir vizyon kazandıracak olan kentsel dönüşüm projesinin temelini atan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Uzun yolculuğumuzun ilk adımlarından birini Değirmenlikızık’ta atıyoruz” dedi.


İlçeye çağ atlatmak amacıyla geliştirilen Yıldırım Kentsel Dönüşüm projesi 27 bin 821 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yaklaşık 150 konutluk Değirmenpark Kentsel Dönüşüm projesi ile başladı. Değirmenlikızık Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşümün ilk temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, İlçe Emniyet Müdürü İlker Türkbayrak, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehter Takımı konseri ve halk oyunları ile bir şölen havasına bürünen temel atma töreninin açılış konuşması yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak kentsel dönüşüm...