26 / 04 / 2024

Dekar Yapının yeni adresi

Dekar Yapının yeni adresi

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği bahçeli evlerle dikkat çeken Dekar Yapı yeni adres olarak Beylikdüzü'nü seçti. Şirketin hayata geçireceği yeni konut projesi Dekar Aşmalı Hayat'ta ön satışlar başladı.

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Dacia Duster'ın yeni fiyatları tek tek açıklandı! 86 bin TL indirim geldi! Son dakika fırsatı! 

Yeni Dacia Duster, hem arazide hem şehirde tüm maceralara eşlik etmek için donatıldı. Dacia Duster'ın bir versiyonunda bu ay indirim yapıldı. İşte Yeni Dacia Duster 5 Kasım 2023 fiyat listesi...

Fiat Egea Sedan'ın yeni fiyatları açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Ekim ayının ilk günlerinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Fiat Egea Sedan modelinin fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Fiat'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Egea Sedan'ın yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı...

Gram altının 1.550 TL olacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş net tarihi açıkladı! Planınızı yapın

Gram altın fiyatı bugün ons altın desteği ile yeni rekora imza attı. 1178 TL seviyesine yükselen gram altının  1.550 TL olacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş net tarihi açıkladı! Planınızı yapın.

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı, merakla beklenen Kemerburgaz projesini yıl sonunda satışa çıkaracak. Projede 65 adet konut yer alacak.

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Dekar Yapının yeni adresi Haberi

Dekar Yapının yeni adresi

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği bahçeli evlerle dikkat çeken Dekar Yapı yeni adres olarak Beylikdüzü'nü seçti. Şirketin hayata geçireceği yeni konut projesi Dekar Aşmalı Hayat'ta ön satışlar başladı. 78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek projede 244 bahçeli ev yer alacak. Deniz manzarası ve bahçeleri ile öne çıkan projede tek kat ya da dubleks olarak, büyüklükleri 149 ile 361 metrekare aralığında değişen daire seçenekleri bulunuyor. Projede 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari üniteler yer alıyor. Dekar Aşmalı Hayat'ta daire fiyatları 725 bin liradan başlıyor, 2 milyon 134 bin liraya kadar yükseliyor. Ön satış dönemine özel yüzde 10 indirim de yapılıyor. 


Hürriyet


Web: