24 / 04 / 2024

dekorasyon doğruları

dekorasyon doğruları

Dekorasyon konusunda çok sık düşülen belli bazı hatalar var. Bu temel hataları bilip bunlardan kaçınarak evinizi çok daha profesyonel bir bakış açısıyla dekore edebilirsiniz.

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Doğru tarafından kuruldu.

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Doğan tarafından kuruldu.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Analistler resmen böyle uyardı: Altın alacaksanız şimdi alın kardeşim, şimdi alın

Altın fiyatlarıyla ilgili doğruları bilen adres yine Emlak Kulisi oldu. Emlak Kulisi'nin yayınladığı gibi 975 TL seviyelerine giden gram altın yeniden 955 seviyelerine indi. Analistler, altının daha fazla düşmesine ihtimal vermiyor. Bu nedenle bu seviyeden altın almanın mantıklı olduğu düşünülüyor.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Asrım İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asrım İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Doğru tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'la ilgili yanlış bilinen doğrular!

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozdoğan, çok konuşulan Kanal İstanbul projesiyle ilgili yanlış bilinen doğruları anlattı...

Gaziantep Nizip'te 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Nizip İcra Dairesi, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Doğrular Mahallesi, 171 ada 1 parselde yer alan fabrikayı 7 milyon 977 bin 70 TL'ye satıyor...

Müteahhitler 0,64'ten sonra ne yapmalı?

Sosyolog Faruk Özcan konut kredisi faiz oranlarını değerlendirdi. Özcan, "Her güzel şey gibi elbet bitecek olan 0,64 konut kredi faizleri sonrasında müteahhitlerin 0,64’ü milat kabul ederek yeni normalin doğrularını benimseyerek yollarına devam etmeleri gerekmektedir" dedi.

Libra Dekorasyon Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Libra Dekorasyon Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Dağ ve Doğan Göçmen tarafından kuruldu. 

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beren Saat ve Kenan Doğulu Los Angeles’tan lüks ev aldı!

Beren Saat-Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri 1 milyon 200 bin dolar olan lüks bir müstakil ev satın aldı. Çift, dekorasyon için de 50 bin dolar masraf ettiler. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

dekorasyon doğruları Haberi

dekorasyon doğruları

Dekorasyon konusunda çok sık düşülen belli bazı hatalar var. Bu temel hataları bilip bunlardan kaçınarak evinizi çok daha profesyonel bir bakış açısıyla dekore edebilirsiniz


1-Takım halinde mobilya almak


Ah o mobilya mağazaları yok mu; kampanyalarla yeni evli çiftlere salon takımı, yatak odası takımı aldıran... O tuzaklara düşmeyin! Evet belki biraz daha ucuz ama değer mi? Her şeyiniz bir anda olmayıversin. Önce kanepenizi alın, paranız oldukça diğerlerini tamamlarsınız. Yavaş yavaş, beğenerek, içinize sinerek, sakin sakin seçerek alırsınız. Takım halinde alınan mobilyaları geçtim, tüm mobilyaların aynı ağaçtan olduğu dekorasyon şekli de çok sıkıcı! Arada farklı bir renk, bir doku, farklı bir döneme ait bir mobilya, antika bir parça ya da bitpazarından alınmış bir sehpa görmek istiyor insan. Eklektik stil adı verilen bu çeşitlilik,...