29 / 03 / 2024

dekorasyon hatası edir

dekorasyon hatası edir

Dekorasyon konusunda çok sık düşülen belli bazı hatalar var. Bu temel hataları bilip bunlardan kaçınarak evinizi çok daha profesyonel bir bakış açısıyla dekore edebilirsiniz.

İşte 7 temel dekorasyon hatası!

Dekorasyon konusunda çok sık düşülen belli bazı hatalar var. Bu temel hataları bilip bunlardan kaçınarak evinizi çok daha profesyonel bir bakış açısıyla dekore edebilirsiniz.

Küçük odalar nasıl daha büyük görünür?

Eşyalarda yapılacak en ufak bir değişim odayı olduğundan büyük göstereceği gibi, büyük bir odada yapılan bir dekorasyon hatası da odayı sıkıştırarak daraltacaktır. İşte dekorasyon fikirleri...

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Erdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi'nde kuruldu.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Command askı ve bantlar çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Arıcan, Mehmet Nurullah Sağdıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

dekorasyon hatası edir Haberi

dekorasyon hatası edir

Dekorasyon konusunda çok sık düşülen belli bazı hatalar var. Bu temel hataları bilip bunlardan kaçınarak evinizi çok daha profesyonel bir bakış açısıyla dekore edebilirsiniz


1-Takım halinde mobilya almak


Ah o mobilya mağazaları yok mu; kampanyalarla yeni evli çiftlere salon takımı, yatak odası takımı aldıran... O tuzaklara düşmeyin! Evet belki biraz daha ucuz ama değer mi? Her şeyiniz bir anda olmayıversin. Önce kanepenizi alın, paranız oldukça diğerlerini tamamlarsınız. Yavaş yavaş, beğenerek, içinize sinerek, sakin sakin seçerek alırsınız. Takım halinde alınan mobilyaları geçtim, tüm mobilyaların aynı ağaçtan olduğu dekorasyon şekli de çok sıkıcı! Arada farklı bir renk, bir doku, farklı bir döneme ait bir mobilya, antika bir parça ya da bitpazarından alınmış bir sehpa görmek istiyor insan. Eklektik stil adı verilen bu çeşitlilik,...