29 / 03 / 2024

Dekorasyon terapi

Dekorasyon terapi

Yaşadığımız mevsim değişimiyle yeşilin ve güneş ışığının giderek azalması, insan psikolojisi üzerinde negatif etkilere yol açabiliyor. Bu etkileri azaltmak ve evlerimize her daim bahar neşesi katmak için dekorasyon terapisine başvurabiliriz.

Dekorasyon terapi bahar enerjisi vaat ediyor!

Yaşadığımız mevsim değişimiyle yeşilin ve güneş ışığının giderek azalması, insan psikolojisi üzerinde negatif etkilere yol açabiliyor. Bu etkileri azaltmak ve evlerimize her daim bahar neşesi katmak için dekorasyon terapisine başvurabiliriz.

Dekorasyon, terapi yöntemi olabilir mi?

Renklerin ve ışığın depresyonla baş etmek için kullanılan organik bir yol olduğunu vurgulayan Mimar Funda Varlık ve İç Mimar Oya Çavdar, düşük ruh halleriniz için dekorasyon terapisi öneriyor.

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Ekşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon derecelendirme raporu yayınlandı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada derecelendirme raporu yayınladı. Rapor haberimizin içinde yer alıyor...

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Erdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi'nde kuruldu.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Dekorasyon terapi Haberi

Dekorasyon terapi

Yaşadığımız mevsim değişimiyle yeşilin ve güneş ışığının giderek azalması, insan psikolojisi üzerinde negatif etkilere yol açabiliyor. Bu etkileri azaltmak ve evlerimize her daim bahar neşesi katmak için dekorasyon terapisine başvurabiliriz. Işık, bitki, çiçek, renk, doğal ve endüstriyel objeler gibi birçok unsuru ve mekan düzenleme tekniğini içeren dekorasyon terapisi, metropol insanına dinginliği vaat ediyor.


Metropol yaşantısında insanların en çok aradığı, iş yaşantısınınkoşturmacasında, plazalar ve kapalı alanlar içinde doğadan izlere rastlayabilmek; bu sadeye toprak ve insan ilişkisini dar alanlarda da olsa sürdürebilmek. Yeşilden ve doğadan uzak kalmanın yaratacağı mutsuzluğu giderecek olan dekorasyon uygulamaları ile artık yaşam alanlarımıza bahar coşkusunu ve enerjisini taşımak mümkün.


 İster evimiz, ister iş yerimiz olsun, bulunduğumuz mekâna küçük dokunuşlarda bulunarak ruh halimizi yükseltebiliriz. Uzmanlar bunun için birçok unsur kullanıyor....