24 / 04 / 2024

Delta Dubai Towers satılık

Delta Dubai Towers satılık

Delta Dubai Towers satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta olan proje Delta İnşaat imzası taşıyor.

Delta Dubai Entegre projesi geliyor!

Delta Gayrimenkul Delta Dubai Entegre projesi için düğmeye bastı. Proje 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Tabanlıoğlu imzalı Crystal Towers açıldı!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta Dubai Tower 2017 güncel fiyatları!

Delta İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Delta Dubai Tower projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları!

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubai Tower Esenyurt projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Dubai Tower Delta İnşaat fiyatlar!

Dubai Tower Delta İnşaat fiyatlar 240 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Delta Dubai Tower projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Dubai Towers Esenyurt satış fiyatları!

Dubai Towers Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlayarak değişiyor. Delta İnşaat'ın Dubai Towers projesi 24 ayda teslim edilecek...

Delta Dubai Towers fiyat listesi!

Delta Dubai Towers fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Dubai Towers projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Hukukçular Towers yeni sahibini buldu!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal Cevizli bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Towers yeni sahibini buldu.

Delta Dubai Tower Nisan sonunda satışta!

İstanbul Esenyurt'ta Delta Holding imzası ile hayata geçirilen Dubai Tower Nisan ayı sonunda satışa çıkıyor. Delta Dubai Tower'ta metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor.

Delta Dubai Towers satılık Haberi

Delta Dubai Towers satılık

Delta Dubai Towers satılık konut teslimlerinin 24 ay içerisinde yapılması öngörülüyor. Proje 20 bin 510 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


1.153 konut, 11 villa ve 38 ticari üniteden meydana gelen Delta Dubai Towers Esenyurt'ta satışların Mart ayı içerisinde başlaması planlanıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen Delta Dubai Towers Konutları Delta İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede sauna, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, fitness center gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Delta Dubai Towers satılık daire seçenekleri arasında 1+1 ve 2+1'ler mevcut. Proje lokasyon olarak E5 Karayolu'na 1 kilometre, Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre, Ntowers projesine 300 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Adres: Yakuplu Merkez Mahallesi Hürriyet Bulvarı E-5 Skyport K:31-32 Esenyurt/İstanbul


Delta Dubai Towers Esenyurt satış ofisi 

Tel: 0212 853 64 57

Web: http://www.deltada.com/

Özge...