25 / 04 / 2024

delta incirli konutları satılık

delta incirli konutları satılık

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede?

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2.5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Has Delta İncirli detayları 2019!

Has Delta İncirli detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Has Delta İncirli: Delta İncirli projesinin adı değişti!

Delta İncirli projesinin adı Has Delta İncirli olarak değişti. Hafriyat aşamasında olan proje İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş'ye ait arazi üzerinde yükselecek.

Delta İncirli ne zaman teslim?

İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş'ye ait arazi üzerinde yükselecek olan Delta İncirli projesi Delta Proje İnşaat imzası taşıyor. Proje konut, dükkan ve otelden oluşuyor...

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Delta İncirli iletişim bilgileri!

Delta İncirli Evleri projesi 2019 yılında teslim edilecek. Delta Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen proje dört adet konut bloğu olarak planlanıyor...

Delta İncirli teslim tarihi!

Delta Proje İnşaat imzası taşıyan Delta İncirli Evleri projesi, İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arsası üzerinde hayata geçiriliyor...

Delta İncirli: Bahçelievler Eski Coca Cola Fabrikası arazisine yeni proje!

Delta İncirli projesi, E-5 üzerinde eski Coca Cola Fabrikası arazisinde inşa edilecek. Delta İncirli projesinde konut, dükkan ve otel alanları olacak...

Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers ne zaman teslim edilecek?

Delta Dubai Towers Esenyurt nerede?

Dubai Towers Konutları'nın 24 ayda teslim edilmesi öngörülüyor. Proje 20 bin 510 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers Esenyurt nerede?

Ankalux Konutları teslimleri!

Toplam 16 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Hit Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje Nata Delta AVM'nin yanıbaşında bulunuyor. Ankalux Konutları teslimleri Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Ankalux Konutları fiyat!

Nata Delta AVM' nin yanıbaşında yer alan proje Hit Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Ankalux Konutları fiyat listesi kapsamında 1+1 dairelerin 150 bin TL 'den başlıyor.

delta incirli konutları satılık Haberi

delta incirli konutları satılık

İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş'ye ait arazi üzerinde yükselecek olan Delta İncirli projesi Delta Proje İnşaat imzası taşıyor. 


Bahçelievler Delta İncirli projesinin inşaat alanı 66 bin 407 metrekare olarak belirlendi. Delta İncirli Evleri Ocak 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilecek. 


Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından meydana geliyor. Proje İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine inşa edilecek. 


Delta İncirli Bahçelievler projesi zemin üstünde ise 2 adeti 5 katlı; 2 adeti 6 katlı olmak üzere toplam 4 adet konut bloğu ve 1 adet 6 katlı otel bloğu olarak planlanıyor.  


Delta İncirli projesinin arsa alanı 12 bin 624 metrekare olarak belirlendi. Projede blokların taban alanı ise 4 bin 981...