28 / 03 / 2024

Dema İnşaat

Dema İnşaat

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Karabulut tarafından kuruldu. 

Dema Yol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dema Yol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Önder Bal tarafından kuruldu.

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

İncek Prestij Ankara'da 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

ANKARA’NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara’nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek’te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Ankara İncek Prestij'de ödeme kolaylığı!

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Dema Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dema Proje İnşaat Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir İnönü Mahallesi 'nde, Selim Demirtaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İncek Prestij Ankara'da teslimler Aralık 2015'te!

Fırat ve Dema İnşaat'ın ortak girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kâr fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak.

İncek Prestij Konutları Ankara fiyat

İncek Prestij Konutları Ankara fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 286 bin TL olarak belirlendi. Proje, Fırat Life İnşaat ve Dema İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor...

İncek Prestij iletişim bilgileri

Fırat Life-Dema İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen İncek Prestij iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 9 765. Proje, Ankara İncek'te konumlanıyor...

İncek Prestij Konutları

İncek Prestij Konutları toplam 16 blok halinde inşa ediliyor. Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla yaşama geçirilen projede konut sahibi olmak isteyenler için 48 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Prestij İncek projesi 2015 yılının sonunda tamamlanacak!

Fırat ve Dema inşaat'ın projesi 2015 sonunda tamamlanacak inşaat sektörünün öncü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın önemli konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in teslim tarihi Aralık 2015 olacak.

Dema İnşaat Haberi

Dema İnşaat

İncek Prestij konutları 1+1’den 6+2’ye farklı tip daire seçeneğinin yanı sıra Yalı Loft ve Prestij Kule ile de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.


Ankara’da önemli bir lokasyonda yer alan İncek Prestij,prestijli bir yaşamı sosyal yaşam alanlarıyla değerli hale getiriyor.


Alışveriş merkezleriyle istediğiniz her an doyasıya alışveriş yapabilir, yürüyüş ve koşu platosuyla zinde kalabilir, tam donanımlı spor merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzuyla günün stresini atabilir, sağlıklı yaşayarak formda kalabilirsiniz.


İncek Prestij bütün bunların yanında 21 bin metrekarelik alana kurulmuş, özenle tasarlanmış peyzaj alanı ile doğayla iç içe, sevdiklerinizle güzel vakit geçirmenizi sağlayacak her şeyi düşünüyor.


Prestijli bir yaşama yepyeni başlangıç yaparak, mavi ve yeşilin uyumunu bir arada görebileceğiniz projede şimdi 4+1 daireler 549.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.


Rüya gibi bir yaşama, rüya gibi bir...