28 / 03 / 2024

Demet Akalın hadımköy evi nerede

Demet Akalın hadımköy evi nerede

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti. Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Demet Akalın, sahte site yöneticisinden şikayetçi oldu!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, kendisini site yöneticisi olan tanıtan, geç saatlerde defalarca arayan kişiyi Savcılığa şikayet etti.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hastanedeki çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması ve hastanenin hizmete açılması planlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi salgın hastanesi olarak kullanıma açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi'nin, 45 gün içerisinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

İston Hadımköy arsasının parselasyon planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İston Hadımköy'ün yer aldığı arsanın parselasyon planı askıya çıkarıldı..

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

Demet Akalın, Kadir Dalkıran'ın 2 yıllık ev kirasını ödedi!

Karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan Kadir Dalkıran'a bir jestte Demet Akalın'dan geldi. Akalın, şampiyonun 2 yıllık ev kirasını ödedi.

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınıyor!

İstanbul trafiğini rahatlatmak ve E-5'teki TIR trafiğini azaltmak için Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınacak. Günde yüzlerce kamyon ve TIR’ın giriş çıkış yaptığı ambarların bulunduğu araziye yeni karar doğrultusunda konut, alışveriş merkezi ve ticari alanlar yapılacak

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Demet Akalın Beykoz Acarkent'teki evine geri dönüyor!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt'un işleri dolayısıyla Hadımköy'e taşınmıştı. Akalın'ın Göktürk’ten ev aramaya başladığı söylenmişti. Ancak ünlü şarkıcı Göktürk'e taşınmak yerine Beykoz Acarkent'teki evine dönmeye karar verdi.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Demet Akalın hadımköy evi nerede Haberi

Demet Akalın hadımköy evi nerede

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti.


Ardından soluğu emlakçıda alan Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.


Kurt çifti, bir süredir Beykoz'daki bu evde yaşıyordu


Hadımköy’e gitmek konusunda gönülsüz olan Akalın’ın, arkadaşlarına “Gitmek zorundayım. Okan’a söz verdim. Bir sene deneyeceğim” dediği öğrenildi.


Ailesine ait uluslararası inşaat ve nakliye şirketinin yöneticilerinden olan Okan Kurt, geçtiğimiz aylarda şirket TIR'ların önündeki bu fotoğrafıyla gündeme...