29 / 03 / 2024

Demet Akalın nerede oturuyor

Demet Akalın nerede oturuyor

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Demet Akalın: Ben ev alırım, başka yatırım yapmam!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, "Ticarete kafam basmaz. Ben ev alırım başka bir yatırımım da yok. Olursa gıda işi olur!" dedi. 

İşte Demet Akalın'ın Acarkent'teki villası!

DJ ve Instagram fenomeni Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'ın satın aldığı 18 milyon TL değerindeki evini Instagram hesabında paylaştı.

Demet Akalın'ın ev krizi bitmiyor!

Acarkent’teki villası tadilatta olduğu için ev bakan Demet Akalın, beğendiği evin değeri 2,5 milyon euro olunca eşi Okan Kurt’un almadığını itiraf etti.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınacak!

Eşi Okan Kurt’un işleri nedeniyle yaklaşık 6 ay önce Hadımköy’e taşınan Demet Akalın sonunda pes etti. Okan Kurt ve Demet Akalın çifti Hadımköy’deki villaya aylık 20 bin TL ödüyordu.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınıyor!

Kocasının işleri dolayısıyla Hadımköy’de oturmaya başlayan ancak taşındığı ilk günden beri İstanbul’un renkli gece hayatından mahrum kaldığı için dert yanan Demet Akalın, bu kez de sabahın erken saatlerinde yapılan hafriyat çalışmalarına öfkelendi.

Demet Akalın Jennifer Lopez’e daire hediye edilmesine gönderme yaptı!

Popçu Demet Akalın, Ankara ’da bir inşaat firmasının yılbaşı partisinde sahne aldı. Şarkılarıyla hayranlarını coşturan ünlü popçu, Jennifer Lopez’e daire hediye edilmesine de göndermede bulundu.

Demet Akalın Ons İncek'ten daire istedi!

Demet Akalın önceki gece Ankara'da sahne aldı. Ons İncek Residence'ın yılbaşı partisine katılan Akalın, "Projeniz o kadar büyük ki artık bana da en üst kattan bir daire hediye edersiniz" dedi

Demet Akalın Mesa Nurol Kirazlıbahçe'ye taşınıyor!

Demet Akalın ve Okan Kurt, kızları Hira’nın doğumundan sonra Acarkent’teki evlerini kapatıp Bahçeşehir’deki Mesa Nurol Kirazlıbahçe’ye taşınma kararı aldı. Çift villadan çıkıp 4+1 apartman dairesine yerleşecek...

13 Haziran Salı deprem listesi! Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son dakika olan depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler son depremler listesine bakarak en son nerede ve kaç şiddetinde deprem olduğu görüntüleyebilir. İşte detaylar!

Az önce sallandık mı? Bugün nerede deprem oldu? 9 Haziran 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Arzum AR 2003 Midi Fırın 1.299 TL! Bakın nerede! İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımıyla her mutfağa yakışan Arzum AR 2003 Midi Fırın, tüm yemek, hamur işi, aperatif ve tatlıları eşit bir şekilde tam kıvamında pişirir. Peki, Arzum AR 2003 Midi Fırın, en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar...

Son dakika deprem! Bugün deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Deprem oldu mu? Bugün nerede deprem oldu? bu soruların yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 9 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın ölçtüğü son dakika deprem listesine dair detaylar!

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 20 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta olan yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi sorgulanıyor. İşte 20 Nisan 2023 deprem listesi!

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 19 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta olan yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi sorgulanıyor. İşte 19 Nisan 2023 deprem listesi!

Regal NF 30010 No Frost Buzdolabı 6 bin 399 TL! Bakın nerede! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Regal NF 30010 No Frost Buzdolabı, kırılmaya karşı dayanıklı cam rafları, nem kontrol düğmesi ve kokuları birbirine karıştırmayan teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Regal NF 30010 No Frost Buzdolabının teknik özellikleri ne? İşte detaylar...

Demet Akalın nerede oturuyor Haberi

Demet Akalın nerede oturuyor

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs sürecinde ara verdiği İstanbul konserlerine yeniden başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre, popçu Akalın 5 ay sonra önceki akşam İstanbullu sevenleriyle bir araya geldi. Ataşehir’deki Muamma’da sahneye çıkan Akalın, yılan motifli ayakkabısıyla da göz doldurdu.

Yandaki evi okul yapacağım 


Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna da şu şekilde cevap verdi: “Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım. Özel bir hoca tutacağım, iki-üç arkadaşıyla orada okusun.”

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev...