26 / 04 / 2024

demet akalın yatırımını neye yapıyor

demet akalın yatırımını neye yapıyor

Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Demet Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi. Akalın, "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız." dedi.

Demet Akalın: Ben ev alırım, başka yatırım yapmam!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, "Ticarete kafam basmaz. Ben ev alırım başka bir yatırımım da yok. Olursa gıda işi olur!" dedi. 

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Demet Akalın: Sultan Baba Türbesi'nden dilediğim evi aldım!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

Denge Yatırım'ın 14 Mayıs Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 7 Mayıs 2014 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın tescillendiğini bildirdi. Denge Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

DORinsight: Yeni yatırım planlarında gayrimenkulün popülaritesi artıyor!

Online araştırma şirketi DORinsight, finansal yatırımlar ile ilgili gerçekleştirdiği araştırmada ilgi çekici sonuçlara ulaştı. Katılımcıların yüzde 67’si ileride yapmayı planladığı yeni yatırımın gayrimenkul olduğunu belirtti...

Ömer Faruk Çelik: 2015 yılı gayrimenkul yatırım fonlarının yılı olabilir!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’de büyüyecek bir alan olduğu ve tebliğin bu yıl yürürlüğe girmesinin sektörde yaşanacak olumlu gelişmelerin başında geldiğini ifade etti...

Filiz Çakmur: İstanbul konut yatırımında dünyanın en iyi 10 şehrinden biri!

Gayrimenkul yatırımı yapacak kişiler için en önemli konulardan biri, yatırımın geri dönüşünün ne kadar zamanda olacağıdır. Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, verdiği bilgilerle İstanbul’da yatırım yapmak isteyenlere ışık tuttu...

Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı!

Uzun süredir dev holdinglerin peşinde olduğu Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. Araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı.

Artı Yatırım Genpower Jeneratör'ün satışını onayladı!

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Artı Yatırım Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş'nin satışını onayladı.

İstanbul, gayrimenkul yatırımı yapmak için Avrupa’nın en iyi 10 şehri arasında yer alıyor!

“Adil Kentsel Dönüşüm Kamulaştırma ve İmar Derneği” nin yaptığı açıklamaya göre İstanbul, gayrimenkul yatırımı yapmak için Avrupa’ nın en iyi 10 şehri arasında yer alıyor...

Vivense.com, ilk senesinde 3. yatırımını aldı!

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, birinci yaşını kutlarken, başarısını aldığı yeni yatırımla taçlandırdı. Böylece bir yıl içinde aldığı üçüncü yatırımla Vivense.com’un toplam yatırım tutarı 5 milyon TL’yi aştı.

Bursa Çimento atık ısıdan enerji üretme yatırımını devreye aldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento Fabrikası atık ısıdan enerji üretme yatırımını devreye aldı.

Konya’nın güneşine 6 milyar dolarlık yatırım geliyor!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Konya-Karapınar’a dünyanın en büyük güneş enerjisi santralini yapmak için çalışma başlattıklarını açıkladı. Bakan Yıldız’ın 3 bin MW olarak açıkladığı çaptaki santral için 6 milyar dolar yatırım yapılacak.

demet akalın yatırımını neye yapıyor Haberi

demet akalın yatırımını neye yapıyor

Demet Akalın çok konuşulacak açıklamalara imza attı. 


Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi.


İşte Demet Akalın'ın açıklamalarından satırbaşları...


* "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız."


* "Kurban Bayramı'nda İtalya'ya alışverişe gittik. Çok ünlü bir markanın mağazasını boşalttım. İki bavulla gittik, 9 bavulla döndük. Ayakkabı, çanta ve elbiseye verdiğim parayla İstanbul'da 3+1 daire alınır. Daire parası verdim, döndüm."


* "7-8 tane dairem var. Yatırımlarımı eve, ama daha çok tektaşa yatırdım. Yurt dışı alışverişlerimi ve tektaşlarımı kendim alıyorum. Çünkü iyi para kazanıyorum."



Hürriyet 


Haber Sözcü'de şu şekilde yer aldı;


Okan Kurt’la sürdürdüğü örnek evlilikle ve başarılı müzik kariyeriyle magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden olan Demet Akalın, katıldığı...