18 / 04 / 2024

Demet Akbağ ev

Demet Akbağ ev

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı. Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yatırım hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti! Özdemir, tam 25 milyon TL'ye muhteşem bir ev satın aldı. İşte ayrıntılar...

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Demet Özdemir yeni evinden ilk fotoğrafını paylaştı!

Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye ev satın alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyadan yeni evinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. 

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Özdemir Boğaz'da ev arıyor!

Bir süredir Zekariyaköy'den ev almak için emlakçılarla görüşen Demet Özdemir bu fikirden vazgeçerek Boğaz'da ev aramaya başladı.

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Demet Akalın: Ev kredisi ödüyorum, kredim olmasa şahaneyim!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde "Geçinemiyorum" demişti. Akalın, bomba etkisi yaratan bu konuşmasından sonra, açıklamalarda bulundu...

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Demet Akbağ ev Haberi

Demet Akbağ ev

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı.



Boğaz’a kartal yuvası gibi tepeden bakan 200 metrekarelik evde balkonlu büyük salon, mutfak, 5 oda, bir misafir tuvaleti, iki banyo bulunuyor.



Salonda pastel tonlarda rahat mobilyalar ile ressam Esat Tekand, Nurten Sözeri ve Orhan Taylan imzalı tablolar kullanılmış.



Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.



Posta 


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Demet Akbağ ile Zafer Çika'nın Hisarüstü’nde altı ay önce taşındığı nostaljik apartman dairesinin bir cephesi masmavi gökyüzü ve deniz ile bütünleşmiş. Evin diğer cephesi ise yeşilliklere sırtını dayamış.


Çift buraya Bahçeköy’deki müstakil villadan taşınmış. O evin büyük olduğunu, şehrin içinde daha küçük ve kullanışlı bir evde olmayı tercih ettiklerini...