25 / 04 / 2024

Demet Akbağ evi

Demet Akbağ evi

13 Mart’ta eşi Zafer Çika’nın vefatı ardından sarsılan Demet Akbağ’a dev destek Sezen Aksu'dan geldi. Aksu, yakın dostu Akbağ'ı Kanlıca’daki yalısında ağırlıyor.

Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı. Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Demet Akbağ, Sezen Aksu'nun Kanlıca’daki yalısında kalıyor!

13 Mart’ta eşi Zafer Çika’nın vefatı ardından sarsılan Demet Akbağ’a dev destek Sezen Aksu'dan geldi. Aksu, yakın dostu Akbağ'ı Kanlıca’daki yalısında ağırlıyor.

Demet Evgar Muğla'dan 250 bin TL'ye ev aldı!

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. doğal yaşamayı seven Demet Evgar, Muğla’da eski bir köy evi satın aldı...

Kıvanç Tatlıtuğ Kemer Country'den ev kiraladı!

19 Şubat 2016'da Paris'te stil danışmanı Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ çifti, Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiralamışlardı. Çift şimdilerde Kemer Country'de Kütük Evler'den birini kiralamışlar. 

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

Demet Akalın: Sultan Baba Türbesi'nden dilediğim evi aldım!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek’teki evi için 100 bin TL kira ödedi!

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ’ın Bebek’teki Boğaz manzaralı evinde oturuyor. Tatlıtuğ, evin kirası için 100 bin TL peşin ödedi.

Işın Karaca'ya ev sahibinden darbe!

Demet Akbağ'ın şaka programında zor anlar yaşayan Işın Karaca'ya esas darbe 1 ay sonra ev sahibinden geldi. Ev sahibi ünlü popçuyu arayıp 'Evi boşaltın, satmaya karar verdim' dedi.

Demet Akbağ: Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi bir kiracı!

Demet Akbağ, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini 1 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine kiralamıştı. Demet Akbağ , Kıvanç iyi bir kiracı, çok memnunum. Ama hala bir kahve içmeye gidemedik' diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ'ın evini kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin evlendikten sonra kiraladığı, Bebek'te bulunan Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi Demet Akbağ çıktı. Çift, Boğaz manzaralı eve taşınmadan önce iki ay süren bir tadilat yaptırmış.

Demet Akalın 2.6 milyon dolara ev alacak!

Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Demet Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi. Akalın, "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız." dedi.

Demet Akbağ evi Haberi

Demet Akbağ evi

Usta sanatçı Demet Akbağ, 20 yıllık eşi ve oğlunun babası Zafer Çika'nın 13 Mart'ta İzmir'de geçirdiği trafik kazasındaki ani ölümü sonrasında tarifsiz bir acı yaşamıştı..

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; o zamandan beri sevenlerinin yardımıyla ayakta durabilen Akbağ'a en büyük desteği ise Sezen Aksu'nun verdiği ortayı çıktı. Müzikteki tartışmasız başarısının yanı sıra kalbinin güzelliğiyle de bilinen Minik Serçe, yıllardır çok yakın dostu olan Demet Akbağ'a Kanlıca'daki dillere destan yalısının kapısını açtı.

Eşinin vefatının ardından Minik Serçe'nin kanatlarının altında bulunan Demet Akbağ, haftalardır burada kalıyor. Hatta 64 yaşındaki Sezen Aksu, 59 yaşındaki usta sanatçıyla birlikte geçtiğimiz günlerde İzmir'e gidip eşinin mezarını ziyaret etti..