29 / 03 / 2024

Demet Akbağ hisarüstü ev

Demet Akbağ hisarüstü ev

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı. Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Demet Özdemir Saadet Özsırkıntı'nın evine taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Demet Özdemir'in evindeki tadilat nedeniyle Saadet Özsırkıntı'nın yanına taşındığını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Ekim 2021'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada inşası devam eden Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının Ekim 2021'de hizmete açılacağını açıkladı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz’da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşaatı durdurulan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz'da hizmete açılacak.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Demet Akbağ, Sezen Aksu'nun Kanlıca’daki yalısında kalıyor!

13 Mart’ta eşi Zafer Çika’nın vefatı ardından sarsılan Demet Akbağ’a dev destek Sezen Aksu'dan geldi. Aksu, yakın dostu Akbağ'ı Kanlıca’daki yalısında ağırlıyor.

Beren Saat Hisarüstü’nde ev kiraladı!

Güzel oyuncu Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kemer Country'den ev kiraladı!

19 Şubat 2016'da Paris'te stil danışmanı Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ çifti, Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiralamışlardı. Çift şimdilerde Kemer Country'de Kütük Evler'den birini kiralamışlar. 

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demet Akbağ hisarüstü ev Haberi

Demet Akbağ hisarüstü ev

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı.



Boğaz’a kartal yuvası gibi tepeden bakan 200 metrekarelik evde balkonlu büyük salon, mutfak, 5 oda, bir misafir tuvaleti, iki banyo bulunuyor.



Salonda pastel tonlarda rahat mobilyalar ile ressam Esat Tekand, Nurten Sözeri ve Orhan Taylan imzalı tablolar kullanılmış.



Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.



Posta 


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Demet Akbağ ile Zafer Çika'nın Hisarüstü’nde altı ay önce taşındığı nostaljik apartman dairesinin bir cephesi masmavi gökyüzü ve deniz ile bütünleşmiş. Evin diğer cephesi ise yeşilliklere sırtını dayamış.


Çift buraya Bahçeköy’deki müstakil villadan taşınmış. O evin büyük olduğunu, şehrin içinde daha küçük ve kullanışlı bir evde olmayı tercih ettiklerini...