25 / 04 / 2024

Demet Akbağ nerede oturuyor

Demet Akbağ nerede oturuyor

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı. Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Demet Akbağ, Sezen Aksu'nun Kanlıca’daki yalısında kalıyor!

13 Mart’ta eşi Zafer Çika’nın vefatı ardından sarsılan Demet Akbağ’a dev destek Sezen Aksu'dan geldi. Aksu, yakın dostu Akbağ'ı Kanlıca’daki yalısında ağırlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kemer Country'den ev kiraladı!

19 Şubat 2016'da Paris'te stil danışmanı Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ çifti, Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiralamışlardı. Çift şimdilerde Kemer Country'de Kütük Evler'den birini kiralamışlar. 

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek’teki evi için 100 bin TL kira ödedi!

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ’ın Bebek’teki Boğaz manzaralı evinde oturuyor. Tatlıtuğ, evin kirası için 100 bin TL peşin ödedi.

Işın Karaca'ya ev sahibinden darbe!

Demet Akbağ'ın şaka programında zor anlar yaşayan Işın Karaca'ya esas darbe 1 ay sonra ev sahibinden geldi. Ev sahibi ünlü popçuyu arayıp 'Evi boşaltın, satmaya karar verdim' dedi.

Demet Akbağ: Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi bir kiracı!

Demet Akbağ, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini 1 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine kiralamıştı. Demet Akbağ , Kıvanç iyi bir kiracı, çok memnunum. Ama hala bir kahve içmeye gidemedik' diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ'ın evini kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin evlendikten sonra kiraladığı, Bebek'te bulunan Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi Demet Akbağ çıktı. Çift, Boğaz manzaralı eve taşınmadan önce iki ay süren bir tadilat yaptırmış.

Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı. Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.

Demet Akbağ, Köy İçi Taş Evler projesinden konut sahibi oldu!

Veryeriler İnşaat'ın Alaçatı'daki 'Köy İçi Taş Evler' projesi ilgi görünce ilk etapta 14 adet olmak üzere 5 yılda 150 yeni taş ev yapılması kararlaştırıldı. Projeden Demet Akbağ, milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün de yer aldığı öğrenildi...

Demet Akbağ'ın villası dekorasyon dergilerine konu oluyor!

Demet Akbağ'ın İzmir-Çeşme'deki taş villası yaz gelince sanatçı dostlarının akınına uğruyor. Akbağ'ın yoğun ilgi gören villası da dekorasyon dergilerine konu oluyor

Demet Akbağ, evinin kapılarını açtı!

Elle Decor, yeni sayısı için Demet Akbağ’ın evine konuk oldu. Akbağ, dergiye verdiği röportajda sade, rafine ve şık deko-stilini anlattı

Demet Akbağ'ın oturduğu apartmana yaptırdığı balkon kaldırılacak!

Ünlü tiyatrocu Demet Akbağ ile sosyetenin tanınmış isimlerinden Ala Sarsılmaz'ı karşı karşıya getiren ‘balkon davası' sonuçlandı

Özyurtlar İnşaat Ntowers projesi nerede

Ntowers, Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşaa ediliyor... Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta yapılan Ntowers projesinin krokisi, 'Ntowers nerede' sorusuna cevap olacak fotoğraflar, ntowers'a ulaşım yolları şöyle...

Demet Akbağ nerede oturuyor Haberi

Demet Akbağ nerede oturuyor

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı.



Boğaz’a kartal yuvası gibi tepeden bakan 200 metrekarelik evde balkonlu büyük salon, mutfak, 5 oda, bir misafir tuvaleti, iki banyo bulunuyor.



Salonda pastel tonlarda rahat mobilyalar ile ressam Esat Tekand, Nurten Sözeri ve Orhan Taylan imzalı tablolar kullanılmış.



Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.



Posta 


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Demet Akbağ ile Zafer Çika'nın Hisarüstü’nde altı ay önce taşındığı nostaljik apartman dairesinin bir cephesi masmavi gökyüzü ve deniz ile bütünleşmiş. Evin diğer cephesi ise yeşilliklere sırtını dayamış.


Çift buraya Bahçeköy’deki müstakil villadan taşınmış. O evin büyük olduğunu, şehrin içinde daha küçük ve kullanışlı bir evde olmayı tercih ettiklerini...