20 / 04 / 2024

Demet Sabancı Çetindoğan kimdir

Demet Sabancı Çetindoğan kimdir

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın Sabancı Holdingden ayrılıp Demsa'yı kurmalarının üzerinden 15 yıl geçti. Demsa, bu süreçte lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu.

İstanbul lüks metropollere fark atacak!

Demsa’nın patronu Demet Sabancı Çetindoğan, lüks pazar açısından İstanbul’un dünyanın önemli metropollerinden hiç geri kalmadığını belirterek “Hatta 10 yıl içinde İstanbul fark atacaktır” dedi...

Demsa cirosunun yüzde 25'ini turistlerden elde ediyor!

Bünyesinde, lüks markaların satıldığı Brandroom ve Harvey Nichols mağazalarını bulunduran Demsa'nın patronu söyleyen Demet Sabancı Çetindoğan, "Lüks markalar Türkiye'ye gelmek istiyor. Pazar cazip" dedi..

Pera Palace Hotel'in geliri restorasyon çalışmasından sonra yüzde 50 arttı!

DEMSA Group’un sahibi Demet Sabancı Çetindoğan, “Pera’yı yeniledik. İç mekânı yeniden kendi dönemine uygun olarak giydirdik Restorasyonun ardından yüzde 50 gelir arttı. Sadece pastane girişi yüzde 30 yükseldi” dedi...

Demet Sabancı Çetindoğan, Tatilsa'nın Kıbrıs'taki tanıtım lansmanına katıldı!

MEDİASA Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, sahibi olduğu World Travel Channel ile seyahat acentesi Tatilsa'nın Kıbrıs'taki tanıtım lansmanına katıldı. Lansman Merit Park Otel'de düzenlendi...

Harvey Nichols Türkiye’den çekildi!

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz perakende devi Harvey Nichols, Türkiye’den çekildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'e briket ev yapımı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir programında son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen ‘Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi’ konulu konferansta önemli açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın'a hırsız şoku!

Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın evine dün gece konser verdiği saatlerde hırsız girdi. Evin eski çalışanı olduğu öğrenilen hırsızın, olay sırasında evde olan Akanlın'ın eski eşi Okan Kurt tarafından yakalandığı ifade edildi...

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Demet Evgar Datça’ya yerleşiyor!

Oyuncu Demet Evgar, Ege’nin incisi Datça’dan müstakil bir taş ev satın aldı. Yeni yuvasının dekorasyonu için de mimarlık şirketiyle anlaşan Evgar, İstanbul-Datça arasında mekik dokuyacak.

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Selahittin Çetindoğan: AVM'leri önüne geçilmeli!

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, zincir marketler ve alışveriş merkezlerinin yaptığı cazip kampanyalara vatandaşların aldandığını, esnaf ve sanatkarın iş yapamaz hale geldiğini söyledi.

Sabancı Holding'ten enerji sektörüne dev yatırım!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, “Enerjisa üretim ve satış faaliyetlerinden oluşan ana iş kolunda zamanında aldığı tedbirler ile başarılı operasyonlarını sürdürdü. Zorlu pazar koşullarında yenilenebilir enerjinin önemli payı sayesinde, üretim portföyümüzün verimliliğini artırdık.''dedi.

Adana Hacı Sabancı OSB çalışanlarına TOKİ konutları geliyor!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) çalışan işçilerin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca gerçekleştirilecek projeyle, düşük taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatılıyor.

Adana Hacı Sabancı OSB çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacak!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışan işçilerin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek projeyle, düşük taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatılıyor.

Demsa gelecek 3 yılda 200 mağazaya ulaşacak!

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın Sabancı Holdingden ayrılıp Demsa'yı kurmalarının üzerinden 15 yıl geçti. Demsa, bu süreçte lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu.

ST. Regis Oteli Bentley imzalı özel suitlerden oluşuyor!

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan, Tüık turizmine çok büyük bir değer katarak St. Regis'i İstanbul'a getiriyorlar. Toplam 104 oda ve 14 süitten oluşan otelde odalar 42 metrekareden başlıyor

Demet Sabancı Çetindoğan kimdir Haberi

Demet Sabancı Çetindoğan kimdir

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın Sabancı Holdingden ayrılıp Demsa'yı kurmalarının üzerinden 15 yıl geçti. Demsa, bu süreçte lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu. Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan, 20 markaya ve 130 mağazaya ulaştıklarını söylüyor. Çetindoğan, gelecek üç yılda mağaza sayısını 200'e taşıyacaklarını da ifade ediyor. 


Sabancı Holding'ten 1999'da ayrılarak kendi yolunıı çizen Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın kurduğu Demsa, lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu. Demsa, Harvey Nichols, Brandroom, Michael Kors, DKNY ve Guess'in de içinde yer aldığı yaklaşık 20 markada 130 mağazaya ulaştı. Şirket, yeni getireceği markalarla önümüzdeki üç yıl içinde ise 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. 



Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan, perakendenin yanı sıra turizm,...