25 / 04 / 2024

Demir Country ön satış fiyatları

Demir Country ön satış fiyatları

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country Evleri'nin lansmanı Haziran sonu Temmuz başı gibi yapılacak. Projede ön satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Dolardaki artış demir fiyatlarını uçurdu! Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurundaki artış inşaatta kullanılan demir fiyatlarını yükseltti. Demirin ton fiyatı İstanbul'da 16 bin 500 liraya kadar yükseldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları durmak bilmiyor! Peş peşe gelen zamlar demir fiyatlarını uçurdu! 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son bir  haftadır aralıksız gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Peki demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatların şok indirim! Güncel demir ve çimento fiyatları 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

İnşaat dendiği zaman ilk akla gelen malzemelerin başında olan demir ve çimentodaki son durum, bu hafta büyük merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden olan demire bugün indirim geldi. İşte detaylar…

İnşaatın en temel yapı malzemelerinden çimento ve demire zam geldi mi? Çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan çimento ve demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Çimento fiyatları kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Demir fiyatlarını düşüren dalga! Son 15 ayın en dip noktasını gördü

Demir fiyatları son 15 ayın en dip seviyesini gördü. Dalian'da demir cevheri Çin'den talebe ilişkin gelen kötümser görünümle, üst üste beşinci gün de düşerek iki haftanın en düşük seviyesini geçti.

Demir fiyatları inşaat sektörünü korkutuyor: 1 ton demir bugün kaç lira?

Türkiye genelinde konut fiyatları sert yükseliş dönemine girdi. Konut fiyatlarının yükselmesinin altında döviz kurları yer alıyor. Döviz kurları dün gece açıklanan FED faiz kararı sonrasında yükselmeye başladı. Peki bu yükseliş demir fiyatlarını nasıl etkiledi?

Bir binaya ne kadar demir gider? Bugün demirin tonu kaç lira?

Bir arsa üzerinde inşa edilecek binalar için merak edilen ve önceden hesaplanması gereken hususların arasında "demir" geliyor. Peki, bir metrekareye ne kadar demir gider? Bir binaya ne kadar demir gider? 1 ton demir bugün kaç lira?

Demir fiyatları bugün ne kadar? 28 Şubat 2022 fiyat listesi!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi demir fiyatlarını da vurdu. Demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira oldu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları arttı mı? İşte merak edilenler...

Demir Country ön satış fiyatları Haberi

Demir Country ön satış fiyatları

Konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan Demir Country projesi Demir İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yer alıyor. 


1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 5+1 villa şeklinde dairelere yer verilen Demir Country projesinde ilk etabın ön blokları satışa sunuldu. 


Demir Country Yakuplu Evleri'nde akıllı ev teknolojisi, doğal yeşil alanlar, süs havuzu, zengin peyzaj, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, kartlı giriş sistemi, 24 saat kameralı güvenlik, dinlenme ve güneşlenme terasları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, yangın alarmı, gaz alarmı, alışveriş, bankalar, jeneratör, vale, spor gibi imkanlara sahip olacak.


Demir Country ön satış fiyatları!


57 - 66 metrekare arasındaki 1+1 daireler 240 bin TL

80- 122 metrekare arasındaki 2+1 daireler 540 bin TL

140 metrekare...