20 / 04 / 2024

Demir fiyatları indi mi

Demir fiyatları indi mi

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır inşaat sektöründe ciddi bir dar boğazın olduğunu söyledi. Nasır, “İndirim olmazsa, kriz kapıda” dedi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 22 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Çin'de demir cevheri fiyatları, Koronavirüs vakalarından dolayı kasım ayında değer kaybederken risk iştahını artırdı. Bu durum Türkiye'de demir fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Demir fiyatlarına bugün tekrar zam geldi ve 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Peki demir fiyatları ne kadar? 

Demir fiyatlarına zam şoku! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü bugün demir fiyatlarına gelen zam şoku ile sarsıldı. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatları kaç lira? 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Demir fiyatları inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına peş peş indirim gelmeye başladı. Gelen indirimler ile demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 19 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına gelen zam ve indirimler inşaat sektörü maliyetlerini etkilemeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İşte 17 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Son zamanlarda demire peş peşe indirim gelirken fiyatlar resmen dibe vurdu. Peki demir fiyatlarına ne kadar indirim geldi? 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 17 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına zam geldi mi? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugünkü güncel fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirimlerin ardından bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Demir fiyatlarına zam geldi mi? İşte 14 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! İşte 11 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Son dakika inşaat demir fiyatlarına bir indirimn daha geldi. Peşe peşe gelen indirimlerden sonra demir fiyatları resmen çakıldı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları dibe vurdu! Resmen çakıldı! 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son dakika peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün gelen 100 liralık indirimin ardından demir fiyatları resmen dibe vurdu. Peki güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? İşte 10 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatları yerle bir oldu! Çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte 9 Kasım 2022 demir, çimento ve beton fiyat listesi

Güncel demir fiyatlarında son bir haftadır büyük düşüşler yaşanıyor. Gün geçtikçe artan indirimler demir fiyatlarını yerle bir yaptı. Öte yandan çimento ve beton fiyatları ise uçuşa geçti. İşte güncel demir, çimento ve beton fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları çakıldı, çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte demir, çimento ve beton fiyat listesi 8 Kasım 2022

İnşaat sektörünün en temel üç yapı malzemesi olan, demir, çimento ve beton fiyatlarında yer yerinden oynuyor. Demir fiyatları çakılırken, çimento ve beton fiyatları fırladı. İşte güncel demir, beton ve çimento fiyat listesi.

Demir fiyatları indi mi Haberi

Demir fiyatları indi mi

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Müteahitler Federasyonu Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Necip Nasır, demir çelik üreticilerinin zamlarla ilgili açıklamalar yaptı. 

Demir fiyatlarındaki artışların inşaat sektörünü zorladığını ifade eden Nasır fiyatların düşmesi gerektiğini vurguladı. Necip Nasır, aksi takdirde inşaat sektörünün krize sürükleneceği uyarısında bulundu.


TEDBİRE RAĞMEN ARTTI

Nasır, ‘’Olumsuzluk yaratan bu artışa rağmen inşaat sektörünü temsilen, federasyon ve konfederasyonumuz tarafından hükümetimizin istihdamdaki seferberlik çağrısını destekleme kararı alındı. Hükümetimizin ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin duyarlılığı ve ilgisiyle demir ithalatındaki vergi miktarı yüzde 30’dan, yüzde 10’a düşürülmüştür. Bu tedbire rağmen demir sektöründeki aktörlerin tutumu nedeniyle; 2016 yılının başında bin 180 TL, 2017 yılı başında ise bin 600-bin 700 TL olan inşaat demirinin kilogramı,bugün itibarıyle yaklaşık 2 bin 740 TL olmuştur’’...