26 / 04 / 2024

Demir İnşaat 2015 projeleri

Demir İnşaat 2015 projeleri

Sektörün önde giden şirketlerinden Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurtdışına çevirdi. Firma Ukrayna'da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başladı.

Demir İnşaat'tan 5 yıldızlı otel yatırımı!

Demir İnşaat, Demir La Vida projesi dahilinde, 200 milyon TL'lik yatırımla beş yıldızlı bir otel inşa edecek. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında işletmeye alınacak.

Demir İnşaat yatırım atağına hazırlanıyor!

2015'i yatırım yılı ilan eden Demir İnşaat'ın, bu yıl yurtiçi ve yurtdışındaki projelerine 1 milyar 500 milyon TL yatırım yapacağı öğrenildi.

Demir İnşaat toplam 1,5 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor!

İnşaat sektörüne Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance, Demir La Vida gibi fark yaratan projeleriyle yeni bir soluk getiren Demir İnşaat, 2015 yılını yatırım yılı ilan etti.

Demir İnşaat Yalova'ya yatırım yapacak!

Demir İnşaat, 2015 yılında planladığı yurtiçi ve yurtdışındaki dört projesine toplam 1 milyar 500 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.Demir İnşaat, 2015 yılını yatırım yılı ilan etti.

Demir İnşaat Beylikdüzü'ne 900 konutluk proje yapacak!

Beylikdüzü’nde 500 milyon lira bedelle 900 konutluk bir projeye imza atacaklarını anlatan Demir, "Arsa bedeliyle birlikte 500 milyon liralık bir proje olacak. Buradan 630 milyon liralık getiri bekliyoruz. "diye konuştu.

Hamit Demir'in tatil tercihi Güney Amerika!

Milliyet Emlak sayfasının bu haftaki konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamil Demir oldu. Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti.

Demir İnşaat İzmir ve İstanbul'a 600 milyon liralık 4 proje yapacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yabancıya konut satışlarını ' tersine ihracat ' olarak değerlendirerek ihracatçılara sağlanan desteğin konut firmalarına da sağlanmasını istedi..

Hamit Demir: 2015 inşaat sektörü için verimli geçecek!

İNŞAAT sektörünün 2014 yılına zamlarla girdiğini söyleyen Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, inşaat malzemelerine yüzde 10 ila yüzde 40'lar seviyesinde zamların geldiğini hatırlattı...

Hamit Demir: 2015 inşaatın uçuş yılı olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2014'ün inşaatta uçuş yılı olacağını ancak 17 Aralık darbe girişiminin bunu geciktirdiğini söyledi. Demir, "2015'te Türkiye'nin önüne kimse geçemez" dedi...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Sevgililer Günü’nde sevgililere özel anlar yaşatmak isteyen Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev alan sevgilileri Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediyor. Kampanya, 6-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi.

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı Avrupa'yı hedefliyor!

Demir İnşaat, 2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) mücadele edecek "Büyükçekmece Basketbol"a hem isim hem de forma sponsoru oldu. Takım, bu yıl "Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol" ismiyle devam edecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece basketbol takımına sponsor oldu!

2015 – 2016 yılı Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu Demir İnşaat üstlendi.

Demir İnşaat yurtdışına açılıyor!

İnşaat sektöründe geliştirdiği Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance, Demir La Vida gibi projeleriyle tanınan Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurt dışına çevirdi.

Demir İnşaat 2015 projeleri Haberi

Demir İnşaat 2015 projeleri

Sektörün önde giden şirketlerinden Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurtdışına çevirdi. Firma Ukrayna'da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başladı. Demir İnşaat'ın patronu Hamit Demir, "Bölge sakinledi, iş için kolları sıvadık" dedi İstanbul'un önemli markalı şirketlerinden Demir İnşaat, Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance ve Demir La Vida gibi büyük montanlı projeleriyle tanınıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "İzmir ve Yalova şehirlerinde de önümüzdeki dönemde projelerimiz olacak ve şehrin mimarisine değer katan, sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş gerçek anlamda markalı konut projelerini bu şehirlerde hayata geçireceğiz" dedi. 


İnşaat sektöründe geliştirdiği Ayışığı Vadi Evleri, Demir RoDemir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurt dışına çevirdi. Ukraynada da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başlayan şirket, Türkiyedeki...