25 / 04 / 2024

Demir İnşaat iletişim

Demir İnşaat iletişim

Demir İnşaat'ın 2015'te de yatırım atağı sürüyor. Bu yıl 4 projeye imza atmaya hazırlanan şirket, İzmir ve İstanbul'da yer alacak projelere 600 milyon lira yatırım yapacak.

Demir İnşaat çalışanları Go Kart pistinde hem yarışıp hem eğlendiler!

Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, İstanbul Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler.

Demir İnşaat'tan ramazan kampanyası! 9 bin 500 TL peşinat 36 ay 0 faiz!

Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için Ramazan Ayı’na özel düzenlediği bol seçenekli kampanyaları ile kazançlı yatırımın kapılarını bir kez daha aralıyor.

Demir İnşaat basın mensuplarına iftar yemeği düzenliyor!

Gayrimenkul sektöründe 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, bu sene de iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Etkinlik, 8 Temmuz Salı Günü Les Ottomans'da gerçekleştirilecek.

Demir İnşaat Rusya yatırımlarını askıya aldı!

Demir İnşaat, ülkede yaşanan gerilim ortamı nedeniyle planlarını askıya aldı. Büyükçekmece’ deki projesini satışa sunan şirket, İstanbul Sultangazi ve de İzmir Gaziemir’de konut projeleri geliştirecek.

Demir İnşaat projelerine yabacılardan büyük ilgi!

19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’na katılan Demir İnşaat yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Demir İnşaat, 19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Demir İnşaat 30. Yılını kutladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir İnşaat’tan daire sahibi olan müşterilerimizle kocaman bir aile olduk. Demir İnşaat Ailesi, her geçen gün geliştirdiğimiz prestijli projelerimizle büyümeye devam ediyor” dedi.

Demir İnşaat 2014’te fiyatları sabitledi!

2014 yılının başında döviz fiyatlarındaki artışın etkisiyle inşaat ve yapı malzemeleri de zamlandı. Demir fiyatına yaklaşık yüzde 10 ve beton fiyatına ise yüzde 20’ye yakın zam geldi.

Demir İnşaat iftar yemeği düzenliyor!

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Demir İnşaat iftar yemeği düzenliyor. Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’in ev sahipliğini yapacağı iftar 22 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek...

Demir İnşaat'ın iftar yemeği 10 Ağustos'ta!

Demir İnşaat 10 Ağustos 2012'de Ottomon Restaurant'ta iftar yemeği düzenliyor...

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Doğumtekin imzasıyla kuruldu.

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Tepe İnşaat'ın PR ajansı Bersay oldu!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat iletişim yönetimi için Bersay İletişim Grubu ile anlaştı.

Demir İnşaat iletişim Haberi

Demir İnşaat iletişim

Demir İnşaat'ın 2015'te de yatırım atağı sürüyor. Bu yıl 4 projeye imza atmaya hazırlanan şirket, İzmir ve İstanbul'da yer alacak projelere 600 milyon lira yatırım yapacak. İzmir Gaziemir'de nisanda lansmanı yapılacak proje, 450 daireden oluşacak. İzmir'deki ikinci proje ise, 350 dairelik bir kentsel dönüşüm projesi olacak. İstanbul'da 18 aydır çalışmaları süren Sultangazi kentsel dönüşüm projesinin de bu yıl başlaması planlanıyor. Bin 250 konuttan oluşacak proje, 250 milyon lira yatırım bedeline sahip olacak. İstanbul'daki diğer projenin detayları ise henüz belli değil. İnşaat sektörünü ve gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Hamit Demir, yabancıya konut satışlarını 'tersine ihracat' olarak değerlendirdi. İhracatçılara sağlanan desteğin konut firmalarına da sağlanmasını istediklerini söyleyen Demir, "Konut satarak çuvalla para getiriyoruz ancak ihracatçıya sağlanan destek inşaatçıya sağlanmıyor" diye...